2014年9月28日星期日

23% af nyrefunktionen, symptomer og kost

Hvis du er diagnosticeret med nyresvigt, kan du vide, at der var 23% nyrefunktion. Det er da muligt at nå frem til en række spørgsmål, for eksempel, hvad det betyder at nyrefunktionen på 23%? Hvad skal jeg lide med lidt nyrefunktion? Hvordan mejorarlaña så vil vi give et detaljeret svar, hvis der er noget du ikke forstår, så lad os vide, og vi vil ikke give op, indtil du får det.

Symptomerne på nyrefunktionen 23%:

23% af nyrefunktionen betyder, at du er i stadie 4 nyresvigt, på dette tidspunkt, kan du lider af høje niveauer af kreatinin og høj BUN niveau i blodet, og mange af de symptomer og forværre, forhøjet blodtryk, proteinuri, ødem, urin, blod, smerte, træthed, kvalme og opkastning, etc.

Bedste behandling for nyrefunktion på 23%:

I almindelighed den traditionelle behandling for trin 4 nyresvigt er dialyse, mens den ikke kan behandle det fra roden. I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, "fire" en "" syv behandlingsterapier og traditionel kinesisk medicin er godt valg for dig. De kan hjælpe med at reparere de beskadigede nyre væv, forbedre nyrefunktionen, rense den forurenede blod og nedbryde skadelige stoffer. Hver behandling har sine egne fordele og kan behandle sygdom i orden. Hvad mere er, denne systematiske behandling er sikker, effektiv og praktisk.

Kost til nyrefunktion på 23%:

For patienter med stadie 4 nyresvigt, har en streng diæt, såsom lavt proteinindhold, lavt kalium, lavt fosfor, lavt fedtindhold, lavt i purinindhold, men høje indhold af vitaminer og fiber. En fornuftig kost kan hjælpe med at bremse udviklingen af ​​nyreskade og beskytte nyrefunktion.

Fra indledningen ovenfor, bør du have en komplet forståelse omkring 23% af nyrefunktionen, herunder dens symptomer, behandling og kost. Hvis du ønsker at kende vores behandlinger eller har andre spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til kidney-support@hotmail.com, og vi vil svare så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert