2014年9月24日星期三

Naturlige måder at sænke kreatinin 5

Da hans kreatinin niveau øges til 5, kan du føler meget ængstelig og endda panik. Stigende højere, vil patienterne nødt til at starte dialyse.? Der er naturlige måder at sænke kreatinin 5?

Hvor alvorligt er kreatinin 5?

Kreatinin er produktet af muskelstofskiftet og fremstilles sædvanligvis ved en konstant hastighed af kroppen. Kreatinin overskud vil blive fjernet af nyrerne så serumkreatinin forbliver standard niveau spænder fra omkring 0,6 ~ 1.3.

For den kompenserende evne til nyrerne, kan nyrerne stadig fungere normalt at filtrere blod. Kreatinin niveau ikke begynde at stige, selv hvis nyrerne er beskadiget. Høj kreatinin betyder, at medmindre halvdelen af ​​nyrefunktionen er blevet tabt.

Kreatinin 5 er flere gange så høj som det normale resultat. Så der er forbundet med betydelig nyreskade. Nogle patienter kan have været i dialyse, eller er ved at begynde. Nogle naturlige måder kan reducere kreatinin 5 uden dialyse.

Naturlige måder at sænke kreatinin 5

Kost spiller en meget vigtig rolle at reducere høj kreatinin. En nyre kost bør være lav på protein, natrium, fosfor, kalium osv.

Medicineret bad er en anden naturlig måde at sænke forhøjet kreatinin niveau. Baseret på patientens sygdomsstatus vil forskellige typer af urter anvendes i terapi. Du kan øge udskillelsen af ​​affald gennem huden. I mellemtiden toniske lægemidler er nyrevæv og ingen betydning at forbedre nyrefunktionen.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​de mest effektive og naturlige måder at sænke kreatinin 5.. Det er en ekstern behandling, baseret på den traditionelle urtemedicin og effektive lægemidler kan indtastes direkte nyreskade. De effektive lægemidler kan stimulere selv-regenerering af nyrevæv ødelagt, hvilket resulterer i forbedret nyrefunktion. Hvis nyrerne kan arbejde mere effektivt at filtrere blod kreatinin være helt reduceret.

Ovennævnte om naturlige måder at sænke kreatinin 5? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle de oplysninger, • Hvis du har et problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert