2014年9月7日星期日

Hvordan til at tabe 6 kreatinin uden dialyse

Dialyse vil blive ordineret, når nyrerne ikke fungerer korrekt. Det kan sænke høj kreatinin koncentration ved at fjerne ophobede affald og giftstoffer i kroppen. Men dialysebehandling er ulidelig og kan påvirke patienternes liv dramatisk. Så hvordan lavere kreatinin 6 uden dialyse?

For at finde ud af, hvordan til at sænke forhøjet kreatinin, du har brug for at vide, hvor høj kreatinin opstår. Nefroner er de grundlæggende funktionelle enheder i nyrerne. Under passende betingelser kan nephrons filtrere blod og opsuget affald nyttige filtrering. Der er dog en række betingelser og sygdomme, der kan påvirke nephrons og medfører tab af sunde nefroner. Når der er tilstrækkelige sunde nefroner, vil affald, der ikke kunne fjernes fra kroppen, hvilket resulterer i høj kreatinin.

Kreatinin ikke stige til mere end halvdelen af ​​nyrefunktionen er tabt. Det normale interval for kreatinin er mellem 0,6 ~ 1.3. Kreatinin 6 er forbundet med betydelig nyreskade. Dialyse vil blive foreslået, hvis patienten viser alvorlige lidelser og symptomer såsom kvalme, opkastning, træthed mv.

Ikke alle mennesker med kreatinin 6 er ordineret til at starte dialyse. • Hvornår er det bedste tidspunkt at starte dialyse? Se vores læge online nu!

Resultater af høj kreatinin beskadigelse nefroner. Derfor, for at reducere kreatinin 6 med ingen dialyse, skal patienterne have en behandling for at genoprette nephrons giver? Tupler på at øge antallet af sunde nefroner.

Sådan gendannes nephrons giver? Adas? Der er ingen sådan behandling i traditionel vestlig medicin.

Kombinationsbehandling af kinesisk medicin og vestlig medicin kan forårsage en enorm terapeutisk resultat. Rensning af blod kan rense blodet ved at fjerne alt affald og giftstoffer til at skabe et gunstigt miljø for indenlandske reparation nephrons giver? Tuples.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan aktivere selvhelbredende system til at regenerere nephrons giver? Adas, øge antallet af sunde nefroner.

Hvis nyrerne kan arbejde mere effektivt, vil kreatinin blive fjernet fra kroppen. Hvis ja, vil dialyse være påkrævet.

没有评论:

发表评论

Online Expert