2014年9月7日星期日

Hvorfor kreatinin niveau går højt efter dialyse

Min far har nyresvigt i dialyse for flere gange. Læger på dialyse center fortalte os kreatinin niveau min far ned efter dialyse. Men hans kreatinin niveau op i stedet for ned.? Kan fortælle mig hvorfor kreatinin niveau er højt efter dialyse, læge ?? der nogen anden måde at sænke forhøjet kreatinin niveau?

Dialyse kaldes kunstig nyre, da det kan erstatte beskadiget nyre til at fjerne affald, toksiner og overskydende vand fra kroppen. Generelt er der en indlysende og dialyse hurtig reduktion effekt høj kreatinin niveau. Som for høj kreatinin niveau af dialyse efter sin far, der hovedsageligt er to grunde.

Den første er, at hans far ikke er tilstrækkelig dialyse, der betyder, er dialyse ikke fjerne kreatinin fra blodet helt. utilstrækkelig langsigtede dialyse er mere tilbøjelige til at forårsage nogle livstruende komplikationer. Det andet niveau er, at hans far kreatinin stiger mellem to dialyse behandlinger. Dialyse er en nyre substitutionsterapi stedet for at reparere beskadigede nyre, der kun kan sænke højt kreatinin niveau af patienter midlertidigt, og serum-kreatinin stiger nemt intervaller mellem dialyse. For at gøre højt niveau lavere og opretholde stabil i lang tid, reparation af nyreskade og nyrefunktion forbedring er behov Creatinin.

Hvordan til at reparere beskadigede nyrevæv? Naturlægemidler givet til folk med fremskreden nyresygdom, nyt håb. På grund af alle plantelægemidler kommer fra planter fra naturlige urter og har haft 5.000 års historie, at i forhold til den vestlige medicin, er der en unik fordel at forbedre regenerering af nyt væv og øge blodgennemstrømningen i nyrerne til at overtage affald, herunder kreatinin væk. For eksempel kan Rheum officinale og mongholicus både Astragalus bidrage til at forbedre nyrefunktionen hos patienter. Med stigende nyrefunktion, kan patienter med terminal nyresygdom inddrive en relativt sundhed og liv.

Giv aldrig op, selv om de også står over dette problem din kreatinin niveau er højt efter dialyse. Mange eksperter nyre er altid her for at give dig mere hjælp.

Over på årsagerne til kreatinin niveau er højt efter dialyse? Hvis du er interesseret i vores produkter, er stadig opmærksomme på os venligst! Vi har artikler om forskellige sygdomme i nyrer, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle de oplysninger? Hvis du har et problem, kan du konsultere vores eksperter online, kidney-support@hotmail.com os eller forlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert