2014年9月11日星期四

Hævede ankler og ben i fase 3 CKD følge af diabetes

Mange patienter med Stage 3 CKD som følge af diabetes kan opleve symptom på hævede ankler og ben. Her, lad os finde ud af de mulige årsager og naturmedicin. Har du et spørgsmål? Konsultere vores online-læge gratis og professionel hjælp.

årsager

Personer, der lider af diabetes og Etape 3 CKD kan opleve ødem. Hvis en nyre ikke fungerer korrekt, er salte tilbageholdes i kroppen, hvilket resulterer i væskeophobning og hævelse af kroppen.

naturmedicin

* Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Dette er et udvalgt behandling Shijiazhuang nyresygdom hospital. Som en innovativ udvikling af traditionel kinesisk medicin, er plantelægemidler eksternt bruges til at arbejde for at reparere nedsat nyrefunktion og inddrive nyrefunktion. Når nyrerne kan fungere normalt til at fjerne affaldsstoffer og ekstra væske, symptomer på hævede ankler og ben i 3. etape CKD som følge af diabetes forsvinder spontant. At lære flere detaljer, kan du tjekke her.

* Gøre lidt yoga.

Motion kan hjælpe med at forbedre omsætning, og yoga er en fantastisk måde at komme i gang og virkelig fokusere på det kredsløbssygdomme. Tal med din læge, før du starter op med yoga, især hvis du ikke har gjort det før.

* Prøv at massage.

En massage terapeut kan gøre underværker for hævede ankler og ben. Når du går til din udnævnelse, nævner dit problem, så hun eller han kan fokusere på at få tingene bevæger sig i din nedre ekstremiteter.

* Løft ben og fødder.

På tidspunktet for at slappe af i aften, prop benene op på nogle puder. Sæt fødderne over dit hjerte.

Hvis du stadig har noget uklart om håndtering af Etape 3 CKD som følge af diabetes, bedes du forlade din tvivl i afsnittet nedenfor eller email os på kidney-support@hotmail.com. Glad for at dele gratis rådgivning!

没有评论:

发表评论

Online Expert