2014年9月15日星期一

IgA nefropati: Er der en måde at rense Blood Andre end Dialyse

Her er en forespørgsel, vi fik fra en patient, erklærede han, "Jeg er en patient med IgA nefropati. Er der en måde at rense andet end dialyse blod? Oplys venligst ". Nedenfor er vores detaljerede svar. Har du et spørgsmål? Konsultere vores online-læge gratis og professionel hjælp.

Hvordan har du det? Vi har fået din forespørgsel om på vej til at rense andet end dialyse blod. Følgende indhold er vores forklaring til din reference. Håber det hjælper virkelig!

Som den største nyresygdom specialiseret hospital i Kina, Shijiazhuang nyresygdom hospital har næsten 30 års ekspertise i behandling af nyresygdomme. Vores hospital eksperter team har udviklet alternativ behandling til dialyse til rengøring af blod og genoprette nyrefunktionen.

a. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Det er en innovativ udvikling af traditionel kinesisk medicin. Udvalgte plantelægemidler er eksternt vant til at arbejde for at fjerne affald og giftstoffer fra kroppen, reparere nedsat nyrefunktion genvinde nyrefunktionen, og regulere hele immunsystemet. Når sygdommen er behandlet fra roden, vil IgA nefropati ikke tilbagefald i fremtiden.

B. Top Seven TCM terapier

Specifikke metoder, der er indeholdt i denne systematiske behandling er varm komprimere terapi, lavement, cyklus terapi, akupunktur, fuld bad terapi, fodbad og mundtlig kinesisk urt medicin. Baseret på en præcis diagnose af patientens sygdomstilstand, vil visse behandlinger vælges til effektiv behandling af nyresygdom. Interesseret i at lære mere detaljeret introduktion? Tjek venligst her.

Hvis du eller din elskede en lider IgA nefropati og ønsker at finde måde at undgå dialyse, anbefales det at overveje at tage de ovennævnte kinesisk medicin retsmidler. Stadig har noget uklart? Lad din tvivl i afsnittet nedenfor. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert