2014年9月28日星期日

Hvorfor patienter med CKD fase 4 har muskelkramper

Muskelkramper er et almindeligt symptom i trin 4 kronisk nyresygdom, der kan påvirke livskvaliteten for patienterne og sove let. Hvorfor patienter med stadium 4 CKD har muskelkramper og kramper i benene? Afsløring Respons kan hjælpe patienter acceptere den korrekte behandling.

Generelt sundhed musklen nært beslægtet elektrolytbalancen. I fase 4 er mere end 70% af nyrefunktionen tabt, så nyrerne ikke er i stand til at gøre deres arbejde normalt. Derefter ændre elektrolyt balance og let fremstilles nogle lidelser, såsom høj fosfor, lav calcium og højt indhold af kalium. Alle disse betingelser kan føre til muskelkramper nemt.

Tilsætning af elektrolyt ubalance, dårlig blodcirkulation er også en af ​​årsagerne til muskelkramper. Med faldet i glomerulære filtrationshastighed (GFR), er mindre blod filtreres hvert minut. Dette kan let forårsage muskelkramper.

Baseret på årsagerne, kan forskellige metoder hjælpe beskæftige sig med dette problem. Hvis du har kronisk nyresygdom Fase 4 og dette symptom, kan du konsultere online læge direkte.

1 Massage: Det er naturligt middel uden nogen bivirkning, og kan hjælpe patienter forbedre blodcirkulationen og lindre muskelkramper.

2 hot terapi komprimere: Sæt to poser fyldt med varme kinesiske lægeurter i lænden, så de effektive ingredienser i lægemidler kan nå den renale læsion direkte. Dette kan bidrage til at forbedre funktionen af ​​nyrerne filtrering, til en vis grad, for at fjerne affaldsprodukter og regulering af elektrolytbalancen.

3 lysforurening Blood Terapi: Denne terapi har til formål at behandle stadie 4 kronisk nyresygdom fra roden og genopbygning af strukturen i nyrerne. Når nyrerne kan gøre deres arbejde normalt, muskelkramper forsvinder spontant.

Hvis du stadig er i tvivl om indholdet ovenfor, kan du lade den stå i nedenstående formular. Nyre eksperter her vil svare dig inden for 24 timer.

没有评论:

发表评论

Online Expert