2014年9月9日星期二

Forhøjet blodtryk kan forårsage højt kreatinin

Der er en række årsager til høje kreatinin niveauer i blodet og hovedvægten er højt blodtryk. Lad os tale om, hvorfor højt blodtryk forårsager høj kreatinin og kreatinin hvordan man taber denne sag. Hvis du både har højt blodtryk og forhøjet kreatinin, kan det være nyttigt for dig.

Højt blodtryk er en almindelig årsag til nyreskader og kronisk nyresygdom. En langsigtet dårligt kontrolleret højt blodtryk kan skade blodårerne i nyrerne. Når renal filtrering system er beskadiget, kan metaboliske affald såsom kreatinin, carbamid ikke downloades fra blodet. Dette affald vil ophobes i kroppen og forårsage højt kreatinin og høj BUN.

Lægemidler til højt blodtryk kan forårsage forhøjede niveauer af kreatinin. De lægemidler, der er truffet for at mindske højt blodtryk kan forårsage kreatinin at rejse. ACE-hæmmere (ACE-hæmmere), og ARB'er (receptorblokkere hæmmere) er de første foretrukne medicin til forhøjet blodtryk. Når disse stoffer indtages, kan kreatinin niveauer stige. En stigning på mindre end 30% er blevet observeret i praksis.

Ifølge så højt blodtryk forårsager forhøjet kreatinin, nyrespecialister foreslå naturlige midler til at kontrollere højt blodtryk og renal filtration skader membran reparation for at forbedre ekskretionsorganerne kapacitet af nyrerne. Micro-kinesisk medicin funktioner Osmotherapy ingen udvidelse af blodkar, anti-betændelse, anti-koagulation og nedbrydning af ekstracellulær matrix for at hjælpe lavere højtryk effektivt. Når højt blodtryk er velkontrolleret, vil en yderligere forværring af nyreskade forhindres. Hvad mere er, det er naturligt og forårsager ingen bivirkninger eller skader på nyre funktioner.

Udover at sænke forhøjet blodtryk, kan fremme reparation og regenerering af funktionelle nyrevævet gradvist at genvinde nyrefunktionen og nyre strukturer. Når renal filtration membran repareres og nyrefunktion er forbedret, høj kreatinin naturligt lavere, fordi kreatinin overskud kan fjernes af nyrerne.

For flere detaljer, velkommen til at kontakte vores læger online eller efterlade os en besked oplysninger. Vi vil give dig et hurtigt svar via e-mail.

没有评论:

发表评论

Online Expert