2014年9月30日星期二

Jeg drikker citronsaft, hvis jeg har stadie 4 nyresygdom

Lemon er en nærende mad, der kan give mange fordele for mennesker i almindelighed, og er ofte brugt i juice formular. Men for patienter med stadium 4 kronisk nyresygdom, nødt til at følge en diæt plan. Med dette problem, kan folk stadig drikke citronsaft?

Lemon er rig på C-vitamin, kalium og folinsyre. Det indeholder også rige protein, vitamin B1, vitamin B2, vitamin C, sukker, calcium, phosphor og så on.The faktum, at en af disse næring, kan citronsaft medbringe følgende sundhedsmæssige fordele for patienter med stadium 4 CKD.

1 Forbedring af fordøjelsessystemet

Citronsaft kan fremkalde sekretion af protease i maven, og for at stimulere mave peristaltikken, og for at hjælpe fordøje maden. Patienter med stadie 4 nyre har som regel lidt appetit, så det er vigtigt at forbedre fordøjelsessystemet.

2 sænke et forhøjet blodtryk

Når nyrerne ikke er i stand til at fjerne væsken og yderligere natrium i kroppen, blodtryk stiger gradvist. Som nævnt ovenfor, citronsaft indeholder kalium rige kan bekæmpe virkningen af ​​natrium på blodtrykket, for at reducere forhøjet blodtryk.

3 bakteriedræbende virkning

Niacin og andre organiske syrer i citron har en stærk bakteriedræbende virkning, som kan beskytte kroppen mod udvikling af bakterielle infektioner og andre problemer.

4 Behandling renal anæmi

Jern i citronsaft kan forebygge og behandle anæmi forårsaget af jernmangel. Derfor kan patienter med renal anæmi drikke nogle citronsaft.

Bivirkningerne citronsaft for patienter med stadie 4 kronisk nyresygdom

I lyset af ovennævnte formål, kan du tror, at citronsaft er et godt valg til fase 4 CKD Diet. I virkeligheden er det ikke altid godt. Hvis patienter har høje kaliumniveauet eller nyresygdom er forårsaget af diabetes, bør kontrollere anvendelsen af ​​citronsaft og citron hårdt. Hvis du ønsker at spise sundt citronsaft, kan du konsultere online læge først.

没有评论:

发表评论

Online Expert