2014年9月25日星期四

Hvor længe kan jeg leve, hvis jeg Etape 2 Stage Renal Disease

Q: Hvor længe kan jeg leve, hvis du har trin 2 nyresygdom?

A: Faktisk fase 2 nyresygdom er normalt ikke livstruende, så du kan leve som normale mennesker. Korrekt behandling kan vende deres sygdomstilstand. Men hvis venstre ubehandlet eller ignoreret, vil sygdommen fortsat forværres i løbet af en periode, og i sidste ende forværre End nyresygdom er potentielt dødelige. Derfor er du nødt til at vide om de faktorer, der inducerer og behandlingsmetoder.

? Hvilke faktorer vil føre til etape 2 nyresygdom blive værre?

Først usund kost.

Overspisning og uren kost er de vigtigste årsager til skærpende nyresygdom. Desuden vil en kost højt proteinindhold også være en vigtig faktor i forværrede sygdomstilstand. Og generelt, at kravet om nyresygdom kosten er af høj kvalitet og lavt proteinindhold, lavt fedtindhold, lavt kalium, lavt fosfat, høj vitaminer.

Sekund, usund livsstil.

Usund livsstil er en anden vigtig faktor, der forårsager nyresygdom, såsom ophold, ryge og drikke, manglende motion, drikker for lidt væske.
For det tredje, utilstrækkelig behandling.

Mere end halvdelen af ​​mennesker, der tager visse lægemidler til at sende eller ignorere, når de er diagnosticeret med en sygdom, så de kan glip af den bedste behandling tid.

? Hvilke behandlinger kan vende trin 2 nyresygdom?

Nogle naturlige behandlinger i Shijiazhuang nyresygdom Hospital har vist sig at være sikker og effektiv og kan vende fase 2 af nyresygdom, såsom Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Denne terapi har til formål at reparere nyreceller giver? Adas og restaurering af nyrefunktionen. Alle er naturlige plantelægemidler, og er en ekstern behandling, der kan forebygge bivirkninger forårsaget? Til oral medicin. Hvis du er diagnosticeret med stadie 2 nyresygdom, er du opfordres kraftigt til at gå til normal hospital modtage passende behandling anbefales. Hvis du ønsker at vide om vores naturlige behandlinger, kan din sende en mail til enfermedad-renal@hotmail.com, og vil svare så hurtigt som muligt.

Konklusionen er, at hvis du har etape 2 sygdom nyre, kan leve i lang tid, og korrekt behandling kan vende deres sygdomstilstand og leve et normalt liv.

没有评论:

发表评论

Online Expert