2014年9月14日星期日

Det er farligt kreatinin 4.8 Glomerulonefrit patienter

Det er farligt creatininniveauer 4.8 glomerulonephritis? Dette er en hyppig spørgsmål i patienter med sygdommen. Som svar på denne høring, tilbyder vi følgende forklaring. Læs eller konsultere vores læge online og få gratis professionel hjælp.

4.8 Det er farligt for patienterne kreatinin glomerulonephritis

Faktisk, er svaret "Ja". Mennesker med denne sygdom bliver fremskreden nyresygdom med alvorligt tab af evne til nyrerne. På dette tidspunkt kan nyrerne ikke fungere korrekt at fjerne affaldsprodukter og overskydende væske. Patienter vil have symptomer såsom forhøjet blodtryk, blod i urinen, hævelse eller ødem, anæmi, træthed, etc. Hvis det ikke er, skal du måske dialyse når kreatinin-niveauet øges til 5-6 eller højere.

Sådan behandler kreatinin 4.8 glomerulonephritis?

At leve med denne lidelse, er det vigtigste for patienterne, er at vedtage den rutine medicinsk behandling med henblik på at normalisere høje kreatinin niveau og reparere skader på nyrerne. Således kan sygdommen ikke forværres i fremtiden.
Hidtil har den mest avancerede behandling for denne sygdom er den rette plantestoffer kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Kliniske erfaringer mere end tyve år har vist, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er meget effektiv til at hjælpe nyrepatienter at forhindre eller slippe af dialyse. Tidlig diagnose og hurtig tage denne behandling er det centrale punkt for at opnå de mest tilfredsstillende helbredende virkninger.

Hvis du lider af kreatinin 4.8 glomerulonephritis og ønsker at blive testet for Micro-kinesisk medicin, bedes du sende en e-mail til kidney-support@hotmail.com med testrapporter eller detaljerede oplysninger om sygdommen. vores nyre læger analysere det, og vi vil svare hurtigt inden for 24 timer.

没有评论:

发表评论

Online Expert