2014年9月30日星期二

Fødevarer og drikkevarer for at undgå med IgA nefropati

En sund kost plan kan hjælpe kontrol IgA nefropati, mens den forkerte mad kan forværre tilstanden af ​​patienter sygdommen. Derfor skal IgA nefropati patienterne finde, hvad fødevarer og drikkevarer, der skal undgås for at vide, hvordan man kan udvikle en kost plan er nyre venlige.

Følgende er en oversigt over IgA nefropati dø. Hvis du ønsker at få en personlig kosten forslag eller en liste over fødevarer og drikkevarer for at undgå, kan du konsultere diætisten online eller efterlade en besked i form nedenfor.

1 Fødevarer med højt natrium

Højt blodtryk og hævelse er to almindelige symptomer af IgA nefropati. Ekstra natrium kan forværre væskeretention og højt blodtryk, så patienter bør undgå fødevarer med et højt natrium, som ?? forarbejdede fødevarer, konserves, bacon, stegte kartofler, og så videre.

Protein af lavere kvalitet 2

Fødevarer rige på denne type affald der produceres mere protein og gøre de beskadigede nyrer arbejde hårdere. Derefter nyrerne stoppe med at arbejde hurtigt, så patienterne IgA nefropati bør vælge høj kvalitet protein til at nyde. Æggehvide, mælk, magert kød og fisk indstillinger er kun godt proteintilskud.

3 Fødevarer med højt purin

Urinsyre er fremstillet af purin at blive udledt ud af kroppen via nyrerne. Hvis nyrerne ikke kan fjerne affaldsprodukter normalt, overskydende urinsyre aflejres i kroppen, hvilket resulterer i gigt og nyresten. Således skal fødevarer rige i puriner undgås.

4 Spicy fødevarer

Spicy fødevarer som chili, sennep og alkohol kan øge nogle af de symptomer eller komplikationer hos patienter med IgA nefropati. For eksempel kan alkohol øge blodtrykket og øger byrden på nyrerne.

Desuden bør disse patienter undgå fødevarer med højt indhold af fedt, mættede fedtsyrer, kalium og fosfor. For mere information om kost planen IgA nefropati, bedes du kontakte os direkte. Vi er glade for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert