2014年9月12日星期五

Er Dialyse foreslået for 57 år i Hypertensiv nyresygdom

Spørgsmål: Jeg er 57 år, der lider af Hypertensiv nyresygdom. Er dialyse foreslået i mit tilfælde? Oplys venligst. Tak på forhånd.

A: Hej, Sir, tak for din høring os. Ifølge din beskrivelse, er du 57 år, der lider af Hypertensiv nyresygdom og ønsker at vide, om der er behov for dialyse for din sag. Nedenstående er vores forklaring til din reference.

Generelt bliver nødvendigt dialyse, når patientens nyrefunktion falder til 15% eller derunder, eller hvis patienten har alvorlige symptomer, herunder åndedrætsbesvær, træthed, muskelkramper, kvalme eller opkastning.

Som en slags nyreerstatningsbehandling, er dialyse ikke helbrede nyresygdom eller gøre nyrer godt igen, og det ikke fuldt ud erstatte nyrefunktionen. Medmindre at få en transplantation, skal patienten fortsætte med at have denne behandling for resten af ​​livet.

, For din sag af Hypertensiv nyresygdom Derfor foreslår vi dig til at vedtage alternative og effektiv behandling så tidligt som muligt for at forhindre, at din sygdom er forværring og undgå dialyse. På denne måde kan du leve et normalt, lang levetid.

Her vil vi gerne anbefale en holistisk tilgang kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Denne naturlige middel kan ikke kun arbejde for at kontrollere symptomerne, men også beskytte og forbedre din resterende nyrefunktion. Ved at gøre dette, vil nyresygdom ikke forværres yderligere og nyrer vil fungere bedre og bedre.

Som en personlig behandling, der kun bør gives medicin ordination af Micro-kinesisk medicin Osmotherapy på grundlag af en præcis diagnose af din sygdom situation. At kende den bedste behandling planen, bliver du bedt om at kontakte os kidney-support@hotmail.com med dine testresultater eller flere sygdomme oplysninger. Vores nyre læger vil svare dig hurtigt inden for 24 timer. Håber dette hjælper virkelig!

没有评论:

发表评论

Online Expert