2014年9月8日星期一

Kan jeg tage Micro-kinesisk medicin Osmotherapy til CKD i Malaysia

Når vi fik en henvendelse fra en patient, erklærede han, "kan jeg tage Micro-kinesisk medicin Osmotherapy til CKD i Malaysia?" Som svar på dette spørgsmål, giver vi analyse som nedenfor. Læs videre eller konsultere vores online-læge for gratis rådgivning.

Kan du tage Micro-kinesisk medicin Osmotherapy til CKD i Malaysia?

Vi er bange for, at svaret er "NEJ". Hidtil midlet er kun tilgængelig i Shijiazhuang nyresygdom hospital i Kina. Derfor, hvis du eller din elskede man lider af en nyresygdom, og vil gerne få denne behandling, er du nødt til at komme til Kina.

Hvordan om placeringen af Shijiazhuang nyresygdom hospital?

Vores hospital er beliggende i Hebei-provinsen. Det er omkring 300 km til vores hovedstad Beijing. Du kan flyve til Beijing International Airport. Så kan vi hente dig der af minibus, eller du kan komme til vores by ved hurtig toget, der tager en time. Vi vil gøre vores bedste for at sikre at du har en problemfri rejse.

Hvad er prisen for Micro-kinesisk medicin Osmotherapy?

I de første 1-2 dages indlæggelse, skal du få Immune Særlige prøver og eksaminer. På 3. dag, når alle test resultater kommer ud, vil vores nyre eksperter hold træne den bedste behandling planen. På det tidspunkt vil den nøjagtige samlede omkostninger være kendt tydeligt.

Uden at kende din detaljerede sygdomstilstand, kan vi give en omtrentlig kostpris efter andre lignende sager. Generelt en måneds indlæggelse har brug for omkring 10.000 USD.

Det er den samlede anslåede omkostninger, der dækker en måneds hospitalsophold, undersøgelser, behandling, medicin, bolig, sygepleje service og andre på hospitalet. Pengene udbetales ikke engangsforanstaltninger. Ifølge hospitalets regulering, når du ankommer her, er du nødt til at betale 5.000 USD som depositum for den første periode behandling. Resten af ​​penge du kan betale trin for trin baseret på behandlingsplan.

Hvis du stadig har spørgsmål eller gerne vil vide mere om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan du efterlade en besked i afsnittet nedenfor eller email os på kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert