2014年9月23日星期二

Anbefalet væskeindtag per Dag efter nyretransplantation

Spørgsmål: Jeg er 30 år og gennemgik en nyretransplantation en måned tilbage. Arret er næsten helet. Kunne du rådgive om den anbefalede væskeindtag per dag efter operationen? Tak på forhånd.

A: Vellykket nyretransplantation er en god behandling for nyresvigt. Efter operationen, vi ofte anbefales en transplantation kost. Så, hvad med væskeindtaget?

Faktisk begynder en du ny nyre fungerer, behøver du ikke længere en væske restriktion. Du er foreslået for at konsultere din diætist til en plan om at indføre mere væske i din kost. Ønsker du at få gree og professionel hjælp fra vores nyre eksperter? Du kan kontakte os på kidney-support@hotmail.com. Vi vil svare dig snart!
Efter din nyretransplantation, er du nødt til at justere din kost for at holde din nyre sund og fungerer godt. Her er nogle tips til din reference:

· Har nok fiber i din daglige madplan.

· Spis magert kød, fjerkræ og fisk.

· Hold en lav natrium og fedtfattig kost.

· Spis mindst fem portioner frugt og grønt hver dag.

· Undgå at grapefrugter og grapefrugtjuice grund af dets virkning på en gruppe af immunosuppressive lægemidler (calcineurinhæmmere)

Desuden drøfte med din transplantation læge, hvis du tager nogen over-the-counter medicin, vitaminer eller kosttilskud, og før du starter en ny receptpligtig medicin.

Hvis du følger ovenstående retningslinjer, er chancerne for infektion og afvisning faldet. Kindly meddelelse, der holder dig transplanteret nyre arbejdsdag afhænger af forskellige faktorer, hvoraf ernæring og kost er blot en lille del. Du er også rådes til at følge lægens forslag vedrørende alkohol, rygning og motion. Når du har noget uklart, er du velkommen at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Pas!

没有评论:

发表评论

Online Expert