2014年9月10日星期三

Creatinin 2.4 efter nyretransplantation Hvordan til at tabe naturligt

Jeg creatinin 2,4 efter et år og en halv nyre. Kan du rådgive om, hvordan til at tabe naturligt? På forhånd tak for Deres venlige hjælp.

Hej Sir / Fru, Vi fik din henvendelse. Ked af at høre, at du lider af forhøjet kreatinin 2.4 efter en nyretransplantation. Vær venlig ikke at bekymre dig. Naturlig behandling er til rådighed til at reducere sit høje niveau. Urtemedicin kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er netop denne form for metode.

Som den største specialiserede nyresygdom hospital i Kina, Shijiazhuang hospital nyresygdom har næsten 30 års erfaring i behandling af forskellige nyresygdomme. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er et karakteristisk middel, der opfundet efter mange års forskning og klinisk praksis af vores team af eksperter nyre.

Baseret på en præcis diagnose af deres tilstand af sygdom, nyre læger vælge den mest hensigtsmæssige urter og mikroniseret i små molekyler. Ved hjælp af moderne gennemtrængende osmose udstyr, kan effektive ingredienser direkte nå nyreskade.

For kreatinin 2.4 efter nyretransplantation, vil Micro-kinesisk medicin Osmotherapy træde i kraft for at beskytte resterende nyrefunktion, forebygge yderligere nedgang i nyrernes evne til at fjerne blod immobilitet, fremme udbuddet af ilt og blod, nyresvigt reparere og gendanne strukturen af ​​nyrerne. Ved at gøre dette, kan den transplanterede nyre fungerer godt igen og forhøjede kreatinin niveauer kan normaliseres naturligt.

Andre naturlige midler, der kan bruges til at løse dit problem også cyklus terapi, terapi fuld bad, fodbad, moxibustion mv Hvis du ønsker at lære mere detaljeret introduktion, så send os en e-mail kidney-support@hotmail.com sygdom eller efterlade en besked på bas!

没有评论:

发表评论

Online Expert