2014年9月19日星期五

Børn med nyresygdom kan have klasser på hospitalet rummet

Den 18. juni, Shijiazhuang nyresygdom hospital og universitet i den offentlige sektor i Hebei University of Economics og Business Administration har et joint venture kaldet "Give Love, Lad uddannelse er uden grænser."

Fra nu af frivillige universitetsstuderende kommer til vores hospital hver uge og lærevillig ar de pædiatriske nyresygdom klasser, herunder kinesisk, matematik, engelsk, musik og andre emner. Således er disse små vinkler bliver indlagt ikke behøver at bekymre sig om deres studier. Mens modtage behandling for sin nyresygdom i vores hospital, er de stadig tage klasser med hjælp fra frivillige.

Næstformand for Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, Mr. Hu sagde, "Vores mission er at give patienter med nyresygdom, med de mest avancerede behandlinger. Task frivillige er at give patienter med rutinemæssig reparation og stabil. Således patienter kan genvinde sundhed og viden! "

I dag har frivillige lavet en plan for de tilbageholdtes klasser undervises? Anza. Omkring 20 pædiatriske patienter med nyresygdom har klasser i vores menighed hver uge.

没有评论:

发表评论

Online Expert