2014年9月19日星期五

Levealder for en patient med Fase 5 CKD uden behandling

Hvad er den forventede levetid for en patient med Fase 5 CKD uden behandling? Som svar på denne forespørgsel, giver vi analyse som nedenfor. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om, eller chatte med vores online læge gratis og professionel rådgivning.

Trin 5 CKD er den mest alvorlige form for kronisk nyresygdom. På dette tidspunkt har de fleste af patientens nyrefunktion gået tabt, og patienten generelt oplever en række symptomer og abnormiteter i flere organsystemer. Nyre substitutionsterapi er nødvendig for overlevelse, når nyrefunktionen er ikke længere tilstrækkeligt at opretholde livet.

Hvad er den forventede levetid for en patient med Fase 5 CKD uden behandling?

Når nyresvigt når dette stadium, nægter at tage medicinsk behandling indikerer, at patienten vil dø. Dette kan ske inden for få dage eller uger, afhængigt af hvor meget nyrefunktionen de stadig har.

Hvis du er interesseret i at få en personlig analyse om din levetid, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com med dine testresultater eller flere sygdomme oplysninger, herunder din sygehistorie, alder, symptomer eller komplikationer, co-eksisterende sundhedsspørgsmål, og samlet helbredstilstand. Vores nyre eksperter team vil analysere det og svare dig hurtigt inden for 24 timer.

Med den stadige udvikling af medicinsk teknologi, har alternativ behandling til dialyse eller transplantation er blevet udviklet til at udvide det væsentligt Fase 5 CKD patientens forventede levetid. Naturligt middel kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er bare et godt eksempel på holistisk tilgang. Under denne behandling, vil sygdommen ikke forværre i fremtiden, og nyrefunktionen kan blive kraftigt forbedret. Hvis du vil vide mere detaljeret introduktion om Osmotherapy, kan du tjekke her. Håber det hjælper virkelig til bedre forståelse. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert