2014年9月19日星期五

Hvordan kan CKD-patienter, holde en lav indtagelse af protein

Kronisk nyresygdom, almindeligvis kendt som CKD, er en slags relativt godartet sygdom med en langsom udvikling. Men CKD har en rædselsvækkende titel 'Silent Killer "på grund af de alvorlige komplikationer, høj invaliditet og dødelighed. Det handler ikke kun reducerer patienternes levende kvalitet, men også bringe tung økonomisk byrde for hele familien og samfundet. Rettidige og effektive behandlinger spiller en vigtig rolle i at kontrollere og lindre forløbet af sygdommen. Kontakt Online læge for at få flere detaljer direkte og hurtigt gratis.

For CKD-patienter på grund af nyreskade, nyre filtrering system og renal tubulær reabsorption funktion kan ikke kan ikke forhindre udsivning af protein, hvilket gør det udskilles i urinen. Proteinuri vil medføre mange alvorlige problemer og gøre patienterne være mere svag. Hvis situationen blive værre, vil patienternes sygdomstilstand være værre og værre. Så det er nødvendigt for patienterne at holde en tilstrækkelig indtagelse af protein.
Men du kan være tvivlsom, fordi din læge fortalte dig at tage mindre protein for at undgå forværring af nyresygdom. Dog kan din krop næppe gå på i fejlernæring, nyreskader. Så nødvendigt proteinindtag er godt for patienternes helbred.

Men hvordan kan dem holde en lav og korrekt indtag af protein af høj kvalitet?

1. Ingen bønner eller bønner produkter

Ligesom Tofu, sojamælk, sojabønner, røde bønner, grønne bønner, bønner, kidneybønner, ærter, kerne etc.

2. Ingen møtrik frugter

Nødder, akajounøddemarkedet, jordnødder, jordnøddeolie og mandler mv.

3. Korrekt protein af høj kvalitet

Ligesom æggehvidestof, fisk, magert kød er til gavn for CKD-patienter. Ifølge patienternes sygdomstilstand under behørig indtagelse af det og undgå skærpende renal byrde.

Udover, at holde et lavt indtag af fedt, er salt også godt for patienternes sygdomstilstand. Men det vigtigste er at modtage de effektive behandlinger til at afhjælpe de nyrelæsioner. Efterlad besked på under eller Email til kidney-support@hotmail.com med din detaljerede sygdomstilstand, er vi glade for at tilbyde dig mere professionel vejledning snarest muligt gratis.

没有评论:

发表评论

Online Expert