2014年9月9日星期二

Det kan påvirke prognosen IgA nefropati proteinuri

Proteinuri kan påvirke prognosen IgA nefropati? Mange patienter, der lider af IgA nefropati bekymring for, at proteinuri. For at forbedre prognosen for patienter med IgA nefropati prognose, vi har brug for at vide, hvilke faktorer, der kan påvirke prognosen IgA nefropati.

? Hvilke faktorer påvirker prognosen IgA nefropati?

1 Behandlingsmetoder

IgA nefropati er en form for autoimmun sygdom. Så bare for at styrke immunforsvaret, at sygdommen kan behandles fra roden. I klinikken, den almindelige behandling for IgA nefropati med nyresvigt er dialyse, men det er ikke den bedste behandling for sygdommen. I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital i Kina, der er mange naturlige behandlinger for nyresygdom, konkluderende IgA nefropati. Vores typiske behandlinger har Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, hvis du ønsker at vide, hvordan håndtere Micro-kinesisk medicin Osmotherapy for IgA nefropati, er velkomne Klik Micro-kinesisk medicin Osmotherapy Behandling for mere information.

2 kostplan

Kost spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​IgA nefropati og en ordentlig kost plan kan hjælpe patienter forsinke progression af nyre fibrose og forhindre nogle komplikationer, der opstår. For patienter med IgA nefropati, den kost plan for dem er lavt proteinindhold, men af høj kvalitet, lavt fedtindhold, lavt natrium, lav kalium, lav fosfor, høj i fiber og høj i vitamin. Hvis du ønsker en individuel kostplan, er du velkommen til at sende en mail til kidney-support@hotmail.com, og vi vil svare så hurtigt som muligt.

3 Symptomer og komplikationer

Symptomer og komplikationer er den vigtigste faktor, der påvirker prognosen IgA nefropati og proteinuri er et almindeligt symptom på IgA nefropati. Mens ubehandlede proteinuri forværre sygdommen og øge vanskeligheden ved behandlingen. Så behandling af proteinuri er en nøgle til at forbedre prognosen IgA nefropati trin.

Nu kan vi se, at proteinuri kan påvirke prognosen IgA nefropati og tidlig behandling er nødvendig. Undtagen Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, vores behandlinger er også effektive immunterapi. Hvis du ønsker at vide denne behandling, kan du efterlade en besked nedenfor, og vi vil præsentere denne tilgang i detaljer. Bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online Expert