2014年9月12日星期五

Hjælpe GFR 48, kreatinin 3.6

48 GFR og kreatinin 3.6 forstås, at tilstanden af den aktuelle sygdom er stadie 3 CKD (kronisk nyresygdom) og nyre funktioner påvirkes moderat. GFR er glomerulær filtrationshastighed og kan afspejle nyrefunktion. Hvis nyresygdom eller nyreskader, nedsat GFR og kreatinin i blodet vil stige. Hvis effektiv behandling kan medvirke til at sænke høje kreatinin og forbedre GFR, betyde nyrefunktioner forbedres.

For patienter med GFR kreatinin 3.6 og 48, er det for tidligt at begynde dialyse og nyretransplantation. Der er alternative behandlinger, der kan bidrage til at vende nyreskader og forbedre nyrefunktionen.

Det første er der mange årsager til nedsat GFR og forhøjet kreatinin, derfor en komplet diagnose skal gøres for at klarlægge de underliggende årsager, såsom forhøjet blodtryk, diabetes, infektioner eller andre sundhedsmæssige problemer. Bring under kontrol den underliggende årsag kan forsinke sygdommens progression og markant beskytte resterende nyrefunktion.

Når sygdommen er stabil, er næste skridt er at reparere beskadigede væv og nyre, for at vende nyreskader og inddrive nyrefunktioner. Kinesisk medicin er naturlige og effektive måder at styrke nyrefunktion. Når glomerulær beskadigelse membranfiltrering repareres, vil GFR forbedres. Overskydende kreatinin, vand, elektrolytter og andre metaboliske affald og giftstoffer fjernes fra kroppen. Høje kreatinin niveauer og højt blodtryk sænkes naturligt rod.

Kinesisk medicin ingen rengøring funktioner af meridianer, fjerne blodpropper, ekspanderende blodkarrene til at fremme blodcirkulationen og øge blodgennemstrømningen til nyrerne. Intrinsic renale celler og væv får tilstrækkelig blodforsyning, ilt og andre næring nødvendigt.

Kinesisk medicin kan også hjælpe med at regulere immunsystemet, forbedre immunitet, sygdomsresistens kapacitet af patienten og evne til selv at reparere, der kan bidrage til at fremme nyre reparere skader og beskytte nyrerne fra skader.

Desuden GFR og kreatinin 3.6 kræver 48 patienter til at begrænse proteinindtag og kødprodukter at reducere produktionen af ​​kreatinin og kvælstofholdige affald for at lindre belastning og stress på nyrerne og bevare nyrefunktionen.

Ovenfor om at hjælpe GFR 48, kreatinin 3.6,? Hvis du er interesseret i vores produkter, er stadig opmærksomme på os venligst! Vi har artikler om forskellige sygdomme i nyrer, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitness har alle oplysninger? Hvis du har et problem, kan du konsultere vores eksperter online, kidney-support@hotmail.com os eller forlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert