2014年9月7日星期日

Forebygge forkølelse til IgA nefropati patienter

IgA nefropati er en slags sekundær sygdom forårsaget af immunsystemet defekter. Det er den mest almindelige glomerulonephritis og vil også forårsage mange strengere problemer. I IgA nefropati er der en langsom progression til kronisk nyresvigt i 25-30% af tilfældene i løbet af en periode på 20 år. Her finder artiklen tilbyde mere information om IgA nefropati og hjælpe patienterne med at tage bedre vare på dig selv. Kontakt Online læge for at få flere detaljer hurtigt og direkte til fri.

For vores almindelige mennesker, vil omskiftelige vejr forårsage mange problemer, som influenza, hoste, feber, og så videre, især for IgA nefropati patienter med lav immunitet. Når patienter lider kulde, vil patienternes sygdomstilstand være let at forværres. Så det er nødvendigt for patienterne at forhindre kulde.

Hvad skal IgA nefropati patienter mærke?

1. Undgå Eksogene Infektioner

Øvre luftvejsinfektion (URI), vil amygdalitis forværre IgA nefropati patienternes sygdomstilstand, så det er vigtigt at forebygge forkølelse. Desuden, hvis patienterne er svagere, kan ordentlig øvelse hjælpe dem med at øge immunitet og forebygge infektioner.

2. Forhindre inflammatorisk sygdom

Være mere aktive til at eliminere de påvirkelige, inducerede faktorer, såsom infektioner od huden, tarmen, urinvejene, og så videre. Når patienter lider inflammatoriske eller infektiøse sygdomme, skal patienterne behandles aktivt.

3. Juster mental status

Være mere opmærksomme på patienternes mentale sundhed og reducere unhealth mental stimulation. Holde en sund og positiv holdning er til gavn for patienternes sygdomstilstand.

4. Vælg en videnskabelig og effektiv terapi at behandle dine nyrelæsioner.

Immunterapi spiller en vigtig rolle i kontrollen og genopleve patienternes sygdomstilstand. Det kan hjælpe værdiforringede nyrer klar væk overskydende vand, toksin, affald og metabolit i blod, lempelse nyre byrde i videst muligt omfang. Desuden Micro-kinesisk medicin Osmotherapy giver bedre mulighed for alle CKD-patienter for at afhjælpe deres nyreskade fundamentalt og fremme renal reparation.

Efterlad besked på under eller Email til kidney-support@hotmail.com med din detaljerede sygdomstilstand, er vi glade for at tilbyde dig mere professionel vejledning snarest muligt gratis.

没有评论:

发表评论

Online Expert