2014年9月5日星期五

Børn med nyresygdomme kan have klasse i Hospital Ward

Den 18. juni Shijiazhuang nyresygdom hospital og offentlig administration kollegium i Hebei University of Economics and Business holde en fælles aktivitet kaldet "Give Love, lad Education fortsætter uden Grænser".

Fra nu af vil universitetsstuderende frivillige komme til vores hospital hver uge og undervise pædiatriske nyresygdom patienter klasser, herunder kinesisk, matematik, engelsk, musik og andre fag. På denne måde behøver de små vinkler, der bliver indlagt ikke behøver at bekymre sig om deres studier. Mens modtage behandling for deres nyresygdomme på vores hospital, kan de fortsætte med at have klasser med hjælp af disse frivillige.

Næstformand for Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, Hu sagde, at "Vores mission er at give patienter nyresygdom med de mest avancerede behandlinger. De frivilliges opgave er at give patienter med en systematisk og stabil oprydning. På denne måde kan patienter genvinde sundhed og viden! "

På nuværende tidspunkt har frivillige lavet en tilbageholdt plan for undervisning klasser. Omkring 20 pædiatriske nyresygdom patienter vil have klasser i vores hospitalsafdeling hver uge.

没有评论:

发表评论

Online Expert