2014年9月28日星期日

De kan patienter med stadie 4 sygdom Kronisk Nyre Spise jordnøddesmør

Jordnøddesmør er peanut ekstrakt, og er en almindelig krydderi i vores dagligdag. For patienter med kronisk nyresygdom i 4 eller andet tidspunkt kan de drage fordel af jordnøddesmør, mens andre kan have brug for meget opmærksomme på dit forbrug. Hvorfor?

Årsagen afhænger af tilstanden af ​​patienterne sygdom og næringsstoffer struktur jordnøddesmør.

På den ene side kan den næring af jordnøddesmør bringe nogle fordele for patienter med stadium 4 CKD.

Dette smør har rigeligt protein, mineraler, sporstoffer, et stort antal af B-vitaminer, vitamin E, og så videre. Disse stoffer har evnen til at reducere blodtryk, lindre anæmi og hjælpe med at behandle diabetes. Desuden jordnøddesmør indeholder også tryptophan kan hjælpe patienter falder i søvn hurtigt. Alle disse fordele kan hjælpe med at styre symptomerne på 4. etape nyresygdom og komplikationer. Fra dette punkt, kan nyrepatienter rent faktisk at forbruge jordnøddesmør.

På den anden side, nogle problemer i fase 4 CKD kræver patienter til at holde væk fra dette krydderi.

Hovedproblemet er høje niveauer af fosfor. Som nyresygdom skrider frem i trin 4 kan nyrepatienter ikke være i stand til at filtrere effektivt supplerende phosphor, hvilket resulterer i kløe, muskelkramper, knoglesygdom, og andre symptomer. Jordnøddesmør er rig på fosfor, således at patienter med et højt niveau af fosfor indtag bør kontrollere denne krydderi hårdt.

De andre problemer, der forårsager nyrepatienter kan ikke spise jordnøddesmør er frit hyperlipidæmi, diarré, højt indhold af kalium, og så videre.

Hvis du lider af trin 4 kronisk nyresygdom og har spørgsmål om fase 4 CKD kost, kan du konsultere online læge eller forlade dit spørgsmål i nedenstående formular. Derfor vil lægerne her svare dig rettidig.

没有评论:

发表评论

Online Expert