2014年9月26日星期五

Skal jeg være bekymret forhøjet kreatinin Level 4.5 med PKD

»Skal jeg være bekymret for forhøjet kreatinin niveau 4.5 med PKD?" Vi har fået spurgt om dette spørgsmål. For at hjælpe personer, der har lignende forespørgsel, vi leverer analyse som nedenfor. Håber det hjælper virkelig!

Hvor slemt er forhøjet kreatinin niveau 4.5 med PKD?

Kreatinin refererer til en affaldsprodukter, som dannes, når kreatinin er brudt ned. Sunde nyrer kan arbejde for at fjerne skadelige affald og overskydende væske ud af kroppen. Den normale sortiment af serumkreatinin er omkring 0.5-1.3. Dette niveau begynder at stige, når omkring 50% eller mere af nyrefunktionen bliver tabt.

, Diagnosen polycystisk Nyrer og 4.5 kreatinin viser derfor, at patienter har udviklet sig til et fremskredent stadium af nyresygdom med alvorlige tab af nyre kapacitet.

Skulle du være bekymret for forhøjet kreatinin niveau 4.5 med PKD?

Vi er bange for, at svaret er "ja". Venstre ubehandlet eller ikke kontrolleres effektivt, vil du udvikle sig til sidste etape nyresygdom hvor nyreudskiftningsterapi ligesom dialyse eller transplantation er nødvendig.

Derfor efter at få diagnosticeret af denne nyrelidelse, skal patienterne vedtage effektiv behandling så tidligt som muligt for at reducere det høje niveau og standse sygdommens fortsatte forværring. På denne måde kan patienterne forhindre slutstadiet nyresygdom med succes og leve et normalt langt liv.
Som for den mest effektive behandling, vil vi gerne anbefale en urtemedicin kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. (Du er inviteret til at klikke her for at se video introduktionen)

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en holistisk behandling for kreatinin niveau 4.5 med PKD. Denne terapi sigter mod gende forhøjet kreatinin niveau fundamentalt ved at reparere de beskadigede nyrer og genoprette den samlede nyrefunktion. Med nyrer arbejder bedre og bedre, vil forhøjet kreatinin niveau naturligt reduceres. Stadig har noget uklart? Indtal en besked i afsnittet nedenfor. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert