2014年9月26日星期五

Glomerulonephritis og serumkreatinin 7.8 Prognose Nej Dialyse

Hvad er prognosen for patienter, der lider af glomerulonephritis og serumkreatinin 7.8 uden dialyse? For at hjælpe personer, der har denne tvivl, giver vi forklaring nedenfor. Læs videre eller chatte med vores online læge gratis og professionel rådgivning.

Generelt har patienter med glomerulonephritis og serumkreatinin 7.8 udviklet sig til afsluttende nyresygdom med tab af nyrefunktion. På dette tidspunkt, nyrerne ikke er i stand til at arbejde tilstrækkeligt til at opretholde livet. Uden dialyse eller anden behandling, vil patienter dør inden for et par dage eller uger. Den nøjagtige forventede levetid afhænger af patienternes resterende nyrefunktion.

Uden dialyse er det muligt at få en gunstig prognose med glomerulonephritis og serumkreatinin 7.8?

Heldigvis er svaret "JA", som alternativ behandling er udviklet til at hjælpe med at styre denne lidelse effektivt ved at sænke det høje niveau naturligt og forbedre det generelle nyrefunktion. Naturligt middel kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er et godt valg med disse helbredende virkninger. (Du er inviteret til at klikke her for at se video introduktionen)

Andre end symptomatisk behandling, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en holistisk tilgang med sigte på behandling af nyresygdom fra roden ved at fjerne blod immobilitet, fremme mikro-cirkulation, hæmme inflammatorisk respons, reparation af beskadigede nyre iboende celler, og i høj grad øge den samlede nyrefunktion. Med nyrer arbejder bedre og bedre, kan øget kreatinin niveau sænkes gradvist. Efter at være normaliseret, vil niveauet ikke blive forhøjet igen. Patienter kan undgå dialyse eller transplantation evigt.

Uanset om din tilstand af nyresygdom er egnet til at vedtage Micro-kinesisk medicin eller ej? Du kan e-maile os på kidney-support@hotmail.com at få personlig evaluering fra vores nyre eksperter hold. Glad for at dele gratis rådgivning. Pas venligst. Hav en god dag!

没有评论:

发表评论

Online Expert