2014年9月5日星期五

Hvor længe kan du leve i dialyse med Kreatinin 6

For patienter i dialyse med kreatinin 6, en af ​​deres mest bekymret spørgsmål er, hvor længe de kan leve på denne behandling. Her, lad os diskutere dette spørgsmål, og finde svaret. Foretrækker at tale direkte? Chat med vores online læge gratis hjælp.

Statistikkerne viser, at den gennemsnitlige levetid for patienter i dialyse er omkring 3-5 år. Bestemt, det nøjagtige tal vil variere fra sag til sag. Der er mange afgørende faktorer såsom patientens alder, sygehistorie, det tid til at starte dialyse resterende nyrefunktion, komplikationer og generelle helbredstilstand.

Hvor længe kan du leve i dialyse med kreatinin 6? Hvis du ønsker at få en personlig svar i din situation, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter eller flere sygdomme oplysninger. Efter at en omfattende analyse, vil vores nyre læge svare dig snart.

Desuden vil vi gerne sige, at takket være den stadige udvikling af moderne medicinsk teknologi, har et naturligt middel er udviklet til væsentligt forlænge dialyse patientens levetid. Den mulighed er almindeligt kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. (Du kan klikke her for at se video introduktionen)

Forskellig fra symptomatisk behandling, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en grundlæggende løsning med sigte på at behandle nyresygdom fra roden. I tilfælde af høj kreatinin i dialyse, kan Osmotherapy normalisere stigningen niveau effektivt ved at beskytte og fremme den samlede nyrefunktion. Med nyrer fungerer bedre og bedre, vil sygdommen ikke forværres yderligere, og patienterne kan endda få off dialyse med succes.

Som den største nyresygdom specialiserede hospital i Kina, har vi næsten 30 års ekspertise i behandling af forskellige nyresygdomme. Talrige patienter har genvundet normale liv med hjælp af kinesisk medicin behandling. Hvis du er interesseret i at vide om vores patienters historier, er du velkommen til at efterlade en besked i nedenstående. Vi vil svare dig hurtigt med mere information. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert