2014年9月29日星期一

Hvorfor Etape 3 nyresygdom patient har smerter i venstre side

I fase 3 kronisk nyresygdom, nyrerne ikke er i stand til at gøre deres arbejde perfekt. Derfor er nogle af de symptomer og komplikationer let, mens smerte i venstre side er kun én. Hvorfor patienter med stadie 3 CKD har smerter i venstre side?

Ikke alle patienter med nyresygdom har dette problem, men patienter med visse typer af kronisk nyresygdom har virkelig rygsmerter. Følgende forhold kan medføre smerter i venstre side.

Polycystisk nyresygdom 1: Dette er en almindelig arvelig kronisk nyresygdom, der forårsager en masse nyre udvikle nyre cyster. Da disse nyre cyster bliver større og større, vil komprimere omgivende renale væv og organer. Derefter smerter i nyrerne område passerer.

2 nyresten: Nyre sten er en komplikation ved kronisk nyresygdom og IgA nefropati og PKD. Ved beregning af renal forårsager urinvejsobstruktion eller bevæger sig gennem urinvejene, kan det forårsage dette symptom.

3 Urinvejsinfektioner: Når nyrerne ikke kan filtrere blodet normalt, affaldsprodukter og toksiner skade immunsystemet, der kan forårsage den immun kapacitet under. Desuden lav immunkompetence er en bivirkning af nogle medikamenter. Derfor urinvejsinfektioner forekomme let forårsage smerte i nyrerne.

4 Lavt niveau af nyrefunktionen: Dette er en anden årsag til smerter i venstre side af nyrepatienter, og er et stort problem for patienter med stadie 3 kronisk nyresygdom.

Hvordan styrer smerter i venstre side til fase 3 CKD-patienter?

Fordi årsagen skifter fra person til person, bør patienterne tage effektive behandlinger til at håndtere dette problem efter deres status sygdom. Hvis du lider af dette problem, bør du søge hjælp fra online-læge for at afgøre, hvad der forårsager problemet og afgøre, hvilke behandlinger kan hjælpe med at kontrollere din ubehag.

Derudover er de også nødvendige behandlinger, der kan vende nyresygdom stadie vil vide mere om disse behandlinger, kan du kontakte os kidney-support@hotmail.com sygdom eller efterlade en besked på bas.

没有评论:

发表评论

Online Expert