2014年9月6日星期六

Du kan sænke forhøjet urinsyre dialyse for mennesker med nyresygdomme

Ud over serumkreatinin og blod urea nitrogen (BUN), urinsyre er en anden indikator for nyreskade. At sænke forhøjet kreatinin og høj BUN niveau, kan dialyse hjælpe. • Du kan sænke højt urinsyre dialyse for mennesker med nyresygdom? Hvis ja, hvor længe kan holde denne effekt?

• urinsyre

urinsyre er lavet under nedbrydning purin, et stof, der findes i mange fødevarer. Typisk er en tredjedel af urinsyre udskilles i tarmkanalen, hvorimod to tredjedele af kroppen udledes gennem renal.A Fra denne analyse kan vi vide hjælper opretholde renal urinsyre ændring i det normale område (149 ~ 416μmol / L til mænd, 89 ~ 357μmo1 / L for kvinder) .For personer, hvis nyrer er stærkt beskadiget, er de mere tilbøjelige til at lide af forhøjet urinsyre.

• Du kan sænke forhøjet urinsyre dialyse for mennesker med nyresygdom?

I de fleste tilfælde har folk med nyresygdomme ikke starte dialyse indtil nyrefunktionen er mindre end 15% .Diálisis er en nyreudskiftningsterapi der kan hjælpe filter små molekylære stoffer, herunder serumkreatinin, BUN, urinsyre og vandområde at opretholde en forholdsvis klar indeklima. Derfor kan vi vide dialyse effekt kan medvirke til at sænke forhøjet urinsyre niveau, naturligvis og hurtigt.

• Hvor længe kan holde denne fordel?

Som vi ved, dialyse er kun en nyreudskiftningsterapi stedet for at reparere beskadigede nyre, så mellem to dialysebehandlinger faldt urinsyre er mere tilbøjelige til at hæve igen. Kun hvis nyrefunktionen er forbedret, kan du urinsyre faldt mere stabil, fordi patienter er nødt til at falde ind i en ond cirkel. Med hjælp fra eksterne anvendelse af urtemedicin og vestlige medicin avancerede teknologier, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy fokuseret på at reparere beskadigede nyrevæv så mange som muligt. Når en del af nyrevæv er i stand til at arbejde igen, kan nyrefunktionen af patienterne forbedres i høj grad. Som et resultat vil høj urinsyre falde spontant.

Ovenfor om der kan dialyse lavere høj urinsyre for mennesker med nyresygdom? Hvis du er interesseret i vores produkter, er det nødvendigt at være opmærksom på os venligst! Vi har artikler om forskellige sygdomme i nyrer, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle oplysninger.? Hvis du har et problem, kan du konsultere vores eksperter online, kidney-support@hotmail.com os eller forlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert