2014年9月2日星期二

Den har 9.2 kreatinin i CKD indikerer nyre dialyse eller transplantation

Kreatinin niveau er en god indikator for sundheden for nyrer og nyrernes evne til at fjerne affaldsstoffer fra kroppen. Normalt område varierer fra 0.5 til 1.2 mg / dl. I dette papir vil vi diskutere dette emne? "Har 9.2 kreatinin i CKD indikerer dialyse eller nyretransplantation?"

Vores nyre læge er tilgængelig online gratis og tilbyder professionel rådgivning. Tal med dem, hvis du foretrækker at tale direkte. Eller læs videre for at finde de mest nyttige oplysninger.

Bliver diagnosticeret kreatinin 9.2 CKD-patienter er blevet end-stage renal sygdom med tab af det meste af nyrefunktionen. På dette tidspunkt, behøver nyrerne ikke fungere korrekt at opretholde livet. Så nyresubstitutionsterapi såsom dialyse eller en nyretransplantation er nødvendig for at opretholde livet.

NES dialyse eller en nyretransplantation, den eneste behandling for kreatinin 9.2 med CKD?

Faktisk, er svaret "NEJ". Selvom der ikke er noget alternativ behandling i den vestlige medicin, kinesiske eksperter har nyre finde svaret i kinesisk medicin. Terapi systematisk behandling kaldet Blood Forurening er et godt eksempel.

Som en holistisk, omfattende forurening Blood Terapi kombinerer teknikker blod rensning med retsmidler for traditionel kinesisk medicin. Afhængigt af den specifikke sygdomstilstand, kan den mest hensigtsmæssige behandling plan gøres for at sikre en tilfredsstillende helbredende virkninger.

Hvis folk med CKD kreatinin 9.2 i Blood Pollution Terapi kan tage tid, har et stort håb for at undgå dialyse eller en nyretransplantation. Hvis du ønsker at vide mere om de succeshistorier af vores patienter, kan du efterlade en besked i det følgende afsnit, eller send en mail til enfermedad-renal@hotmail.com. Vi er glade for at dele mere information. Tak for din tid!

没有评论:

发表评论

Online Expert