2014年9月5日星期五

Nyrefunktion er på 13% med PKD Er Dialyse den eneste behandling

Personer, der har været diagnosticeret af nyrefunktion er på 13% med PKD kan spørge, om dialyse er den eneste behandling. I denne artikel, lad os se på dette spørgsmål sammen. Interesseret i at lære mere information? Læs videre eller chatte med vores online læge nu for gratis hjælp.

Er dialyse den eneste behandling af nyre-funktionen er på 13% med PKD?

Faktisk, svaret er "NEJ", da der er andre alternative muligheder, herunder nyretransplantation, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, og traditionel kinesisk medicin (TCM) behandling. Afhængig af specifik sygdom tilstand, kan patienten vælge den bedst egnede terapeutiske metode.

De mennesker, der foretrækker at tage naturligt middel er foreslået til at overveje at tage Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Denne terapi kan arbejde for at stoppe væksten af ​​nyre cyster, skrumpe cyster i størrelse, og forhindre yderligere tilbagegang af nyrefunktionen. Hvis du vil vide mere detaljeret introduktion, kan du klikke her.

Kan dialyse hjælp kur nyrefunktion er på 13% med PKD?

Desværre er svaret er "NEJ". Denne terapi er blot en nyre udskiftning behandling. Selv om det kan erstatte nyrerne funktioner fjerne affald og ekstra væske, dialyse gør intet for at forbedre nedsat nyrefunktion eller forhindre den stadige forværring af nyre kapacitet. Så vil patienten stadig forværre kontinuerligt.

For at forbedre livskvaliteten og forlænge levetiden, er dialysepatienter foreslås at tage alternativ behandling til at beskytte de resterende nyrefunktion, krympefri nyre cyster reparere de beskadigede nyrer og hæve nyrefunktionen. Kun på denne måde kan fuldstændig nyresvigt undgås, og patienterne kan leve et normalt, lang levetid med deres egne nyrer.

Hvis du stadig har noget uklart om at styre din polycystisk nyresygdom eller gerne vil vide mere information, kan du efterlade en besked i nedenstående. Glad for at dele gratis rådgivning. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert