2014年9月5日星期五

Renal ardannelse og naturlig behandling

Renal ardannelse og renal fibrose er virkelig basis af nyreskade og nyresygdom. Ardannelse og fibrose af nyrevævet ændre normal nyrefunktion struktur og forårsage tab af nyrefunktion.

Fysisk traume, infektion, inflammation, lidelser blodcirkulationen, unormale immunreaktioner og mange andre faktorer kan forårsage nedskrivninger patogener iboende nyre celler. I den afsluttende fase, er der ingen ophobning og aflejring af kollagen og ekstracellulær matrix, hvilket resulterer i ardannelse og fibrose i den renale parenkym og gradvist tab af nyrefunktion.

Renal ardannelse er den egentlige årsag til nyreskader og er et skridt videre end symptomerne på nyresygdom, såsom hævelse, proteinuri, hypertension, hæmaturi, anæmi osv.. Kun når roden problem løses nyresygdom kan helbredes effektivt og yderligere tilbagefald forhindres.

Når nyrevævet er ar, nyreskader er ikke reversibel, og derfor tidlig og effektiv behandling er vigtig. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en naturlig og effektiv behandling for renal ardannelse. Det kan hjælpe med at reparere beskadiget nyrevæv og beskytte resterende renal væv operation for at forhindre yderligere forringelse af sygdomstilstande og fremme regenerering af nye nyre væv. Når yderligere forringelser forebygges og nyrefunktion kan forbedres, er der stor sandsynlighed for, at patienter med nedsat nyrefunktion kan forlænge intervallerne mellem dialyse og gradvist slippe af dialyse.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy der følgende helbredende virkninger. Du kan hjælpe udvide blodkarrene til at øge blodgennemstrømningen til nyrerne og hver kropsdel. Du kan hjælpe med at forbedre mikro-cirkulation og levering af ilt og fremme højere stofskifte. Det kan hjælpe til at korrigere interne lidelser på grund af iskæmi og hypoxi.

Efter anvendelse af Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan patienter have følgende forbedringer i forhold til sygdom deres.

1.. Urin produktion kan øges, og det betyder, at nyrefunktionen er forbedret.

Af februar. Urin kreatinin og kreatinin kan øge fald blod, og det betyder, at nyrerne begynder at fjerne giftstoffer fra kroppen.

Tre. Protein og blod i urinen kan falde, og det betyder, at renal filtration system er repareret.

4.. Hævelser i ansigtet, kan ben, fødder og ankler forsvinde, og betyder, at nyrerne begynder at fjerne overskydende vand og elektrolytter fra kroppen.

Ethvert problem, at du ikke er meget klare, velkommen til at konsultere vores læger online. Vi kan også efterlade en besked eller sende en mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert