2014年9月10日星期三

FSGS patienten har Hævelse af ansigt og ekstremiteter

Hævelse og proteinuri er som regel de første tegn på nyresygdom FSGS og protein tab kan forværre hævelse af patienterne. Ved ankomsten til hævelse, ansigt og ekstremiteterne er let påvirket af væskeophobning. Hvis du har FSGS og hævelse på ansigt, hænder og fødder, bør denne artikel være til hjælp for dig.

Som vi ved, FSGS er en sygdom i glomeruli, som er ansvarlige for at opretholde væskebalancen og filtrere affaldsprodukter. Men glomeruli arrene ikke er i stand til at gøre disse ting normalt, så det overskydende vand akkumuleres i nogle regioner, herunder honorarer, hænder, fødder, ben og ankler. Derudover kan protein-tab også udløse eller forværre væskeophobning.

Nu vi har kendt årsagerne til FSGS patienternes hævelse, den næste ting du skal gøre er at behandle patienter 'hævelse og forskellige metoder er nyttige.

1 Check at væskeindtaget og natrium

Når patienterne har betændelse, er forpligtet til at begrænse deres væskeindtag strengt. Natrium er et mineral, der kan gøre patienterne nemt stimulere tørst og væskeophobning, så FSGS patienter bør udvikle en lav natrium diæt.

2 Lær hvordan man kan give en massage i hævelse region

Massage kan hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen og øge blodgennemstrømningen til hævelse område, så at en del af væsken kan fjernes og udtømmes uden for kroppen. Men du skal lære at massere med vejledning af en professionel person.

3 Tag regelmæssig fodbad

Alle organer har tilsvarende akupunkter pelma, så fodbad kan hjælpe med at styre mange typer af lidelser. Tag fodbad i 15 ~ 20 minutter hver dag, så du kan få forbedringer i din generelle sundhed samt udjævning hævelse.

4 Indstil arret nyre-filtre

Immunterapi er en god behandling til at behandle sygdom forårsaget af immun sygdom, mens kun FSGS er kendetegnet ved immunkomplekser. Derfor kan denne terapi hjælpe patienterne med at reparere deres FSGS nyre-filtre med handicap og forbedre deres sats på glomerulær filtration. Endelig kan den overskydende væske fjernes med succes.

Hvis du stadig har noget uklart, bedes du kontakte os direkte. E-maile en kidney-support@hotmail.com er blot okay.

没有评论:

发表评论

Online Expert