2014年9月6日星期六

Citron er godt for patienter med forhøjet kreatinin niveauer

Jeg har lige opdaget, at min far har nyresygdom og er diagnosticeret med end-stage nyresygdom. Hans kreatinin er 750, men er endnu ikke begyndt dialyse.? Kan give min far citronsaft? NES citron godt for høj kreatinin niveau af min far i hans blod?

Ingen undersøgelser har for meget citron effekt i at reducere de høje niveauer af kreatinin, men er godt for patienter med nyresygdom og har mange andre sundhedsmæssige fordele. Vi ved, at kreatinin skal downloades via nyrerne. Når nyrefunktionen er beskadiget, vil kreatinin overskud akkumuleres i blodet og forårsage kreatinin at stige.

Den normale sortiment af serumkreatinin er 44-133. Når kreatinin er større end 133, betyder det, at nyrefunktion er beskadiget og kreatinin 451 betyder, at sygdomstilstanden er skredet i nyresvigt. Creatinin hans far er 750, derfor kan du se, der er meget højere end det normale område. For opbevaringsforhold for nuværende sygdom hans far, at den mest effektive behandling reducere højt kreatinin er at forbedre nyrefunktionen for at fremme renal udskillelse kapacitet til at fjerne mere blod kreatinin.

Har mere friske grøntsager og frugt og drikke frugtjuice og grøntsager såsom citronsaft kan give patienter med forskellige vitaminer og hjælpe med at beskytte og forbedre nyrefunktionen.

Lemon er en af ​​de frugter, der er på høje medicinske værdier. Den er rig på forskellige vitaminer, især C-vitamin, som kan fremme dannelsen af ​​væv og intercellulære stoffer og bevare sin normale fysiologiske funktioner. Citron kan også hjælpe med at forhindre at fange kold, styrkelse af knoglemarv.

Citron kan hjælpe med at forebygge og behandle hjertekarsygdomme. For patienter med nyresvigt ældre, kardiovaskulære komplikationer af nyresvigt er mere farlige, derfor tidlig forebyggelse og tidlig behandling kan hjælpe med at reducere dødeligheden og forlænge den forventede levetid af patienten. Du kan hjælpe lavere højt blodtryk og forebygge hjerteanfald.

Nylige undersøgelser viser også, at kalk indeholder en komponent, der er en funktion svarende til insulin og kan bidrage til at sænke forhøjet blodsukker niveau for at reducere potentielle nyreskade.

Citron indeholder rige vitaminer og fungerer som et naturligt antibiotikum. Det kan hjælpe patienter med nyresygdom at bekæmpe nyrebetændelse og nyre infektioner, forbedre immunitet og sygdomsresistens kapacitet.

Men citroner indeholder høje niveauer af kalium, så hvis hans far har høje niveauer af serum-kalium, ikke skulle have alt for meget citron.

Ovenfor om, hvordan at sænke forhøjet kreatinin niveau efter nyretransplantation? Hvis du er interesseret i vores produkter, er stadig opmærksomme på os venligst! Vi har artikler om forskellige sygdomme i nyrer, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre tilgængelige alle de oplysninger? Hvis du har et problem, kan du konsultere vores eksperter online, kidney-support@hotmail.com os eller forlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert