2014年9月27日星期六

PKD Patienter med hævede fødder Er der nogen naturlig helbredelse

Hævelse i fødder kan være forårsaget af en lang række grunde. Det kan forekomme som et resultat af Polycystisk nyresygdomme. I denne artikel, lad os se på dette spørgsmål: "Er der nogen naturlig kur mod hævede fødder i PKD patienter?" For personlig rådgivning, konsultere vores online-læge nu gratis og professionel rådgivning.

Hvad er årsagen til hævede fødder i PKD patienter?

Normalt kan raske nyrer fungerer til at udskille affaldsstoffer og overskydende væske ud af kroppen. Men i tilfælde af polycystisk Nyrer, vil mange udvidede nyre cyster erstatte flere og flere sunde nefroner, hvilket resulterer i stadig forværring af nyrefunktionen.

Når nyrerne ikke er i stand til at arbejde tilstrækkeligt, vil overdreven væske ophobes i kroppen, der forårsager hævelse af kroppen som fødder.

Er der nogen naturlig kur mod hævede fødder i PKD patienter?

Naturlige retsmidler som nedenfor er nyttige til at løse dette problem:

a. Begrænse indtagelsen af væske og natrium i den daglige kost. Fordi overskydende væske og natrium indtag kan forværre væskeophobning og forværre symptom på hævelse.

B. Vedtage effektiv medicinsk behandling for at forhindre yderligere vækst af nyre cyster, skrumpe cyster i størrelse over tid, reparere svækket nyre iboende celler og genoprette nyrefunktionen. Urtemedicin kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er et godt valg af naturlig behandling for at hjælpe med at opnå dette formål. Når nyrerne kan arbejde tilstrækkeligt, vil symptomer som hævede fødder afhjælpes spontant.

Hvis du er interesseret i at lære mere detaljeret introduktion om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan du tjekke her. Derefter vil du have en bedre forståelse om vores featured mulighed.

Når du har noget uklart om håndtering af PKD, er du velkommen til at lade os vide. Vi er altid her for at hjælpe dig. Hav en god dag!

没有评论:

发表评论

Online Expert