2014年9月2日星期二

Sådan lavere kreatinin, når du er på peritonealdialyse

Peritonealdialyse er en substitutionsbehandling for mennesker med nyresvigt. Brug abdominal membran som et filter til at filtrere affald og overskydende væske fra kroppen. Det er en effektiv måde at reducere kreatinin. Men hvis kreatinin niveau forbliver højt i peritonealdialyse, så hvordan kan hente den?

Hvorfor er det stadig høj kreatinin i peritonealdialyse?

Der er nogle mulige årsager til høj kreatinin selv om patienterne er i peritonealdialyse. Først, hvis patienterne starter dialyse, er det ikke muligt at fjerne alt affald og giftstoffer i en kort tid. Derfor, i den tidlige periode af peritonealdialyse kreatinin kan opretholdes høj. Efter en periode med terapi, blev kreatinin gradvist reduceret.

En anden årsag til høj creatinin i peritonealdialyse er utilstrækkelig dialyse. Selv om patienterne er i peritonealdialyse, er nyrefunktionen stadig forværres. Derfor, som behandlingen forlænges peritonealdialyse fleste affaldsstoffer og giftstoffer ophobes i kroppen. Så kreatinin er stadig høj i peritonealdialyse. I dette tilfælde skal patienterne nødt til at øge hyppigheden af ​​dialyse for at fjerne affald mere kreatinin og krop og reducerer høj kreatinin.

Hvordan kreatinin ned, når du er på peritonealdialyse?

Ovenstående er årsagerne til forhøjet kreatinin under dialyse. I det første tilfælde, behøver du ikke at tage handling. Hvis dialyse ofte er utilstrækkelig, patienterne nødt til at øge dine chancer. En anden effektiv og vigtig måde at mindske kreatinin, når du er på peritonealdialyse er at forbedre nyrefunktionen.

Stamcellebehandling er en effektiv behandling til at genoprette de beskadigede nyrevæv og forbedre nyrefunktionen. Stamceller er en gruppe af umodne, ikke-differentierede celler i kroppen. For deres målsøgende evne, der kan differentiere sig til forskellige typer af nye celler til at erstatte de beskadigede iboende celler. Når beskadigede iboende celler gendannes nyrefunktion vil blive forbedret betydeligt. Så din kreatinin niveau vil være helt og fundamentalt reduceret.

Nævnt ovenfor om hvordan man kan sænke kreatinin, når du er på peritonealdialyse? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre rådighed alle de oplysninger, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert