2014年9月11日星期四

Hævede fødder forårsaget af nyresvigt hos Diabetes hvad de skal gøre

Hævelser i fødderne kan være tegn på ødem. Udtrykket "ødem" henviser til den hævelse, der opstår, når overskydende væske ophobes i kroppens væv. Ødem kan være et symptom på en alvorlig medicinsk tilstand forbundet med nyrerne. I denne tekst, så lad os diskutere, hvad de skal gøre for at beskæftige sig med hævede fødder forårsaget af nyresvigt i diabetes. Har du et spørgsmål? Konsultere vores online-læge gratis og professionel rådgivning.

årsager

Sunde nyrer er ansvarlige for at producere urin, filtrering affaldsprodukter fra blodet og opretholde normale niveauer af væske og elektrolytter.

I tilfælde af nyresvigt fra diabetes, nyrer er stærkt beskadiget og nyrefunktionen falder, overskydende væske hober sig op i blodet og forårsager hævelse. Hævede fødder er en fælles tegn på sygdommen.

behandling

Efter at finde den underliggende årsag til hævede fødder i nyresvigt og diabetes, kan patienterne tage skridt nedenfor for at løse problemet.

a. Vedtage holistisk medicinsk behandling for at reparere de beskadigede nyrer og genoprette nyrefunktionen. På denne måde vil symptomerne blive elimineret naturligt. Urtemedicin kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy anbefales sådanne helbredende virkninger.

B. Prøv at opretholde en sund vægt og tabe sig, hvis det er nødvendigt.

c. Reducer indtagelsen af natrium. Undgå højt natrium fødevarer som dåse suppe, dåse grøntsager, fastfood og frosne middage.

d. Løft benene over hjertet, mens du ligger ned eller sidder.

Håber ovenstående introduktion kan være nyttigt for din bedre forvaltning hævede fødder forårsaget af nyresvigt i diabetes. Stadig har noget uklare eller gerne vil lære mere information? Indtal en besked i det følgende afsnit eller email os på kidney-support@hotmail.com. Vi vil svare dig hurtigst muligt inden for 24 timer. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert