2014年9月27日星期六

Trin 4 Nyresygdom Kreatinin 3 Er Dialyse den eneste behandling

Her er en forespørgsel, vi fik fra en patient, "Jeg lider af fase 4 nyresygdom og kreatinin 3. Er dialyse den eneste behandling?" Som svar på denne forespørgsel, giver vi analyse som nedenfor. Hvis du har lignende tvivl, så læs videre eller chatte med vores online læge nu gratis og professionel rådgivning.

Hvor alvorlig er fase 4 nyresygdom og kreatinin 3?

Diagnosen angiver, at patienten oplever alvorlige nyreskader med tab på mere end 50 procent af nyrefunktionen. På dette kritiske tidspunkt bør patienten tage en hurtig og effektiv behandling for at stoppe sygdommens forværring og undgå slutstadiet nyresygdom.

Er dialyse den eneste behandling for fase 4 nyresygdom og kreatinin 3?

Svaret er "NEJ". Normalt er der behov for dialyse, når serumkreatinin rejser over 5-6. Så med diagnose af 3 kreatinin, kan patienten tage alternativ naturlig behandling for at normalisere det høje niveau og standse forringelsen af ​​nyreskader.

På nuværende tidspunkt er det mest effektive naturlige løsning for denne lidelse er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Som en featured behandling Shijiazhuang nyresygdom hospital, er dette middel udviklet af nationens berømte nyre eksperter efter mere end tyve års studier og god klinisk praksis.

Mange års kliniske erfaringer har vist, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er ganske effektiv i behandling af stadie 4 nyresygdom ved at forhindre yderligere fald i nyre kapacitet, reparation af værdiforringede renale iboende celler og væv, genoprette den samlede nyrefunktion, og regulere kroppens immunsystem systemet. På denne måde vil sygdommen ikke forværre i fremtiden, og dialyse kan undgås med succes.

Hvis du er interesseret i at lære mere detaljeret introduktion om vores karakteristiske behandling, kan du tjekke her.

没有评论:

发表评论

Online Expert