2014年9月10日星期三

Det er okay for mig at drikke frugtjuice med en minimal ændring sygdom

Minimal ændring sygdom (MCD) er en almindelig nyre sygdom opstår altid hos børn. Det er også den vigtigste årsag til nefritis syndrom i nyresygdom. Godt administreret kost spiller en vigtig rolle i at bremse udviklingen af ​​DCM. Så det er rigtigt, at jeg drikker frugtjuice MCD? Vi vil lære sammen.

Generelt kan frugtsaft spille en vigtig rolle i en nyre kost, forudsat at du følger visse forholdsregler. Undgå stjerne frugt i enhver form, da det er en kendt nyre toksin.

Hvilken slags frugtsaft kan drikke med MCD?

Appelsinjuice

En ny undersøgelse viser, at en daglig glas appelsinjuice kan hjælpe med at forhindre bedre end andre citrussaft som saftevand tilbagevendende nyresten. Og det kan hjælpe bremse udviklingen af ​​MCD, høj i C-vitamin og sporstoffer.

Citronsaft

Citronsaft hjælper med at opløse nyresten, især dem, der dannes ved udfældning af urinsyre, siger Dr. Roger Sur, University of California San Diego Omfattende Nyre Stone Center. så det er godt for patienter med en minimal ændring sygdom. Det er nyttigt i lindre symptomerne på denne sygdom og forbedre immunitet patienter til at hjælpe med at behandle MCD.

Tart kirsebærsaft

Kirsebær og kirsebærsaft gigt nødhjælp, der er forårsaget af urinsyre krystaller i leddene; samme urinsyre kan forårsage nyresten. Tærte kirsebærsaft er høj i kalium, antioxidanter og anthocyaniner, kemikalier, der forhindrer dannelsen af ​​urinsyre krystaller, ifølge Dr. Theodore Baroody i "alkalize eller dø." Kalium i kirsebærsaft fungerer som gjort til limonade, holde urinen mere basisk med en højere pH-værdi, idet baroody. Den kalium i kirsebærsaft virker som det gør i limonade, at holde urinen mere basisk med en højere pH, siger Baroody.

Hvis du tilfældigvis er en MCD patient, effektiv behandling er det vigtigste for dig. Derfor vælger en perfekt terapi til at hjælpe dig med at få en sund nyre.

Det er okay for dig at drikke frugtjuice med en minimal ændring sygdom. Men hvis du har svær hævelse i hendes krop, være mere opmærksom på dit væskeindtag. Har du spørgsmål? Send til kidney-support@hotmail.com eller efterlade en besked til os nedenfor, vi er her for at hjælpe. Watch out!

没有评论:

发表评论

Online Expert