2014年9月6日星期六

Effektive behandlinger til at sænke kreatinin niveau 6.5 i nyresvigt

Mange patienter med nyreinsufficiens kan se niveauet af kreatinin i deres inspektionsrapporter. Kreatinin niveau betragtes som en vigtig indeks for måling af nyrefunktionen i klinisk. Således, når den serumkreatininniveau overstiger det normale område, såkaldt høj kreatinin niveau. Så nogle mennesker blev spurgt, om der findes effektive behandlinger til at reducere kreatinin niveau på 6,5 i nyresvigt?

Den almindelige behandling for kreatinin niveau på 6,5 i nyresvigt:

I almindelighed, når kreatinin-niveauet stiger til en vis grad, og patienter, der lider af alvorlige komplikationer (såsom kvalme og opkastning, hyperkalæmi og ødem), kan anbefales til dialyse. Dialysepatienter kan medvirke til at sænke højt kreatinin niveau og eftergive symptomer og komplikationer. Men det er ikke den bedste behandling.

Hvad betyder det kreatinin niveau på 6,5 i nyresvigt?

Normal kreatinin niveau for mænd er 0,6 til 1,2, kvinder er fra 0,5 til 1,1. Kreatinin niveau på 6,5 er meget høj for patienter, mand eller kvinde, der er, er der mange giftstoffer og affald ophobes i kroppen og blod. Ifølge klinisk indeks, kreatinin niveau på 6,5 betyder, at patienter er i nyresvigt trin 4.

ñexisten effektive behandlinger til at reducere kreatinin niveau på 6,5 i nyresvigt?

Til effektiv til at reducere niveauet af kreatinin i nyresvigt 6,5 behandlinger, blod rensning og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er gode valg for dig.

Blod rensning sigter rensende blod ved at træffe forskellige foranstaltninger. Denne terapi er innovation og forbedring af dialyse, som er mere effektiv end dialyse. Du kan fjerne affald og giftstoffer med høj selektivitet, der bliver præsenteret som booking af nyttige stoffer og bortskaffelse af farlige materialer. Denne terapi konkluderer seks trin, og hvert trin har sine egne fordele, så du kan vælge den rigtige behandling i henhold til dine individuelle tilstand.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er innovation af traditionel kinesisk medicin, og kan reparere beskadigede nyre-celler og forbedre nyrefunktionen ved at udvide blodkarrene, anti-inflammation, antikoagulation og nedværdigende ekstracellulære matrix. Hvad mere er, denne terapi anvendes eksternt og har ingen bivirkninger for patienterne.

Konklusionen er, blod rensning og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er effektiv til at reducere niveauet af kreatinin i nyresvigt 6,5 behandlinger, kan du prøve. Vi kan love, at vi kan styre deres sygdom og reducere højt kreatinin niveau for at forbedre deres livskvalitet. Interesseret? Send en e-mail til kidney-support@hotmail.com, og vi vil svare inden længe.

没有评论:

发表评论

Online Expert