2014年9月7日星期日

Du kan gemme huden af ​​lupus nephritis patient Urter i sommeren

Patienter med lupus nephritis er normalt lider af hudproblemer, især om sommeren. Vi kan forestille os, hvor forfærdeligt det er at bringe hudproblemer som kløe, sommerfugl erytem, ​​discoidlupus og let irritation. Så sommeren er en vanskelig tid for patienter med lupus nephritis tid. De kan spare lupus nephritis urter hud af patienterne i sommer?

Hvorfor patienter med lupus nephritis lider af hudproblemer?

Lupus nephritis er en autoimmun sygdom forårsaget af systemisk lupus erythematosus (SLE). En af de åbenlyse symptomer på SLE er udslæt, der ofte ses på kinderne og næseryggen, men der vil være udbredt. Hvad værre er, vil det blive forværret af sollys, så patienterne er bange for at forlade, alvorligt påvirke den normale levetid for patienterne.

? Kan gemme urter lupus nephritis patienternes hud i løbet af sommeren?

Da fremme af traditionel kinesisk medicin, er flere og flere mennesker i verden er opmærksomme på urter. Derfor skal patienter, der lider af lupus nephritis ønsker at besvare i urter til at redde hans hud.

Faktisk kan nogle urter lindre hudproblemer og reparere nyrerne giver? Ado. I Kina, har det skabt en innovativ behandling (Micro-kinesisk medicin Osmotherapy) i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, og er en kombination af mange slags traditionel kinesisk medicin (TCM). Denne terapi har fire fordele i behandlingen af ​​lupus nephritis: udvidelse af blodkar, anti-inflammation, antikoagulation og nedværdigende ekstracellulære matrix, som kan forhindre, at tilstanden forværres, og at fremme fjernelsen af immunkomplekser. Et yderligere punkt, kan denne terapi rette immunlidelse og forbedre deres immunitet. Derfor kan det spare lupus nephritis patienter hud i sommer fra roden. Hvis du er interesseret i denne behandling, kan du sende en mail til enfermedad-renal@hotmail.com, og vi vil præsentere, hvordan denne terapi behandle lupus nephritis.

Urter kan spare huden af ​​patienter med lupus nephritis i sommeren, men i betragtning af at lupus nephritis er svært at helbrede, er det også nødvendigt at træffe nogle foranstaltninger for at komme ud, hvordan man bruger bluse og bukser, lange ærmer, slid eller solhat du paraplyer. Alle andre spørgsmål, kan du gratis chatte med vores læger online eller efterlade en besked nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert