2014年9月15日星期一

4.8 Creatinin Farligt for Glomerulonefrit Patienter

4.8 kreatinin farligt for glomerulonephritis? Dette er en ofte stillede spørgsmål for patienter med sygdommen. Som svar på denne forespørgsel, vi leverer forklaring nedenfor. Læs videre eller konsultere vores online-læge nu gratis og professionel hjælp.

4.8 kreatinin farligt for Glomerulonefrit patienter?

Faktisk, er svaret "JA". Personer med denne sygdom har udviklet sig til et fremskredent stadium af nyresygdom med alvorligt tab af nyre kapacitet. På dette tidspunkt, nyrerne ikke er i stand til at fungere tilstrækkeligt til at fjerne affaldsprodukter og ekstra væske. Patienterne vil præsentere symptomer som forhøjet blodtryk, blod i urinen, hævelse eller ødem, anæmi, træthed mv Venstre ubehandlet, vil de måske nødt til at gennemgå dialyse når stiger kreatinin niveau til 5-6 eller derover.

Hvordan til at behandle 4.8 kreatinin i glomerulonephritis?

At leve med denne lidelse, er det vigtigste for patienterne, er at vedtage en systematisk medicinsk behandling for at normalisere høje kreatinin niveau og reparere nyreskader. På denne måde vil sygdommen ikke forværre i fremtiden.

Hidtil har den mest avancerede behandling for denne sygdom er urtemedicin kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. (Check her for at se video introduktionen)

Mere end tyve års kliniske erfaringer har vist, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er ganske effektiv til at hjælpe nyrepatienter at forhindre eller slippe af dialyse. Tidlig diagnose og hurtig at tage denne behandling er det centrale punkt for at opnå de mest tilfredsstillende helbredende virkninger.

Hvis du lider af 4.8 kreatinin i Glomerulonephritis og ønsker at få vurderet for Micro-kinesisk medicin, kan du kontakte os kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter eller detaljerede oplysninger sygdom. Vores nyre læger vil analysere det og svare dig hurtigt inden for 24 timer. Tak for din tid. Hav en god dag!

没有评论:

发表评论

Online Expert