2014年9月15日星期一

Er Kreatinin på 400 efter nyretransplantation betragtes som farlige

Er kreatinin på 400 efter nyretransplantation betragtes som farlige? Som svar på denne forespørgsel, giver vi analyse som nedenfor. Håber det hjælper virkelig folk, der har lignende tvivl. Ønsker du at få personlig rådgivning? Chat med vores online læge nu gratis og professionel hjælp.

Kreatinin på 400 efter nyretransplantation er meget højere end normalområdet. Dette indikerer dysfunktion af den transplanterede nyre. Som nyreskader forværrer kan transplanteres nyresvigt sidst forekomme. Hvis dette sker, er der behov for dialyse eller en anden transplantation for at opretholde livet.

Derfor, for at forhindre svigt af transplanterede nyre, individ med kreatinin på 400 efter transplantation foreslås at vedtage en effektiv behandling så tidligt som muligt med henblik på at sænke forhøjet kreatinin niveau og øge den samlede nyrefunktion.

På nuværende tidspunkt er den mest avancerede behandling med ovennævnte helbredende virkninger er urtemedicin kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. (Klik her for at se video introduktionen)

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en karakteristisk behandling Shijiazhuang nyresygdom hospital. Den er opfundet af vores hospital eksperter hold efter mere end 20 års forskning og klinisk praksis. Afhængig af individuel sygdomstilstand, er egnede naturmedicin udvalgt og mikroniseret i bittesmå granulat. Med hjælp af moderne penetrant og osmose enheder, kan aktive ingredienser ankommer renal læsion direkte.

Efter at komme til nyren læsion vil fytoterapi ingredienser træde i kraft for at beskytte den resterende nyrefunktion, fjerne blod immobilitet, reparere beskadigede nyrefunktion, og i høj grad øge nyre kapacitet.

I hvilket omfang kan din tilstand af høj kreatinin efter nyretransplantation forbedres med Micro-kinesisk medicin Osmotherapy? Velkommen til at kontakte os på kidney-support@hotmail.com at få gratis evaluering fra vores eksperter. Vi vil gøre vores bedste for at dele nyttige forslag. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert