2014年9月28日星期日

Naturlig behandling for diabetisk nefropati med høj kreatinin niveau

For de fleste patienter med nyresvigt, høj kreatinin niveau er ikke overraskende. I almindelighed vil kreatinin-niveauet ikke stige indtil nyrefunktionen falder til under 50% .at patienter med diabetisk nefropati, høj kreatinin niveau betyder også, at de fleste af nyrefunktionen er tabt. Beklager, skal du modtage effektive behandlinger til at forbedre nyrefunktionen og lavere højt kreatinin niveau. Næste, se venligst fysisk behandling for diabetisk nefropati med høj kreatinin niveau.

I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, den typiske behandling er traditionel kinesisk medicin (TCM). Og eksperter fra traditionel kinesisk medicin behandling i vores hospital udviklet "Fire + syv" til behandling af nyresygdom. Og det gælder også for behandling af diabetisk nefropati med høj kreatinin niveau. Her "fire + syv" behandling refererer til en flaske Mai-Kang Sammensætning, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad terapi, kinesisk medicin terapi Oral syv TCM behandling. Samlet set "fire" én "," behandlingen er passende for alle patienter med nyresygdom, og patienterne kan bidrage til at fremme blodcirkulationen, fjerne giftstoffer fra kroppen, reparere beskadigede nyre-celler og forbedre nyrefunktionen . Mens han var på samme tid, kan vi også vælge en eller flere af syv behandlinger af traditionel kinesisk medicin for at hjælpe din behandling.

Desuden, for patienter med diabetisk nefropati, har også en stor udfordring at løse problemet med blodsukkeret. I vores hospital, vi har også særlige medicin for at reducere høje niveauer af blodsukker, såsom Tangyikang. Også under behandling, vores behandling kan også hjælpe med at fjerne nogle sukker i blodet for at reducere indholdet af sukker i blodet. Fordi diabetisk nefropati hovedsageligt er forårsaget af blodsukker kan skade blodårerne, er så vigtig kontrol af blodsukkeret.

Konklusionen er, "fire + syv" behandling er en naturlig behandling for nyresvigt med høj kreatinin niveau, og kan ikke give bivirkninger. Hvis du vil vide mere om vores behandlinger, vi inviterer dig til at sende en mail til kidney-support@hotmail.com, og vi vil svare hurtigt.

没有评论:

发表评论

Online Expert