2014年9月24日星期三

Purpura Nefritis: Kan jeg Regain Nyrefunktion ved dialyse

Her er en forespørgsel, vi fik fra en patient, erklærede han, "Jeg lider af Purpura Nefritis og ønsker at vide, om jeg kan genvinde nyrefunktionen ved dialyse eller ej. Please hjælp. "Nedenfor er vores analyse for din reference. Ønsker du at få personlig rådgivning? Konsultere vores online-læge nu gratis og professionel hjælp.

Hvordan har du det? Tak for din høring os. Ifølge din beskrivelse, lever du med Purpura Nefritis og ønsker at vide, om du kan genvinde nyrefunktion ved dialyse eller ej. Vi vil gøre vores bedste for at dele nyttige oplysninger. Håber det hjælper virkelig!

Som en slags nyreudskiftningsterapi er nødvendigt dialyse når nyrerne ikke er i stand til i tilstrækkelig grad at filtrere blod og fjerne skadelige stoffer og ekstra væske. På denne måde kan patienter med nyresvigt leve et produktivt liv.

Mens, kan du genvinde nyrefunktionen ved dialyse til Purpura Nefritis?

Desværre er svaret er "NEJ", som behandlingen gør intet for at forhindre sygdommens forværring og forbedre nyrefunktionen. Mens undergår denne behandling, vil din tilstand stadig forværres over tid.

For at forhindre fuldstændig nyresvigt Derfor er det klogt for dig at vedtage alternativ metode til at reparere din nyreinsufficiens og øge den samlede nyrefunktion. Naturligt middel kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er anbefalet til din reference.

Andre end symptomatisk behandling, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy sigter mod behandling af nyresygdom fra roden ved at fjerne symptomerne og fremme den resterende nyrefunktion. På denne måde vil din sygdom ikke fremskridt i fremtiden. Både din livskvalitet og levealder kan forbedres betydeligt. Stadig har spørgsmål eller ønsker at vide mere information? Indtal en besked i det følgende afsnit.

没有评论:

发表评论

Online Expert