2014年9月29日星期一

Årsager og behandling af hævede ben og mave med PKD

Det er almindeligt for patienter polycystisk nyresygdom leve i årevis uden at udvikle nogen symptomer. Men med en forværring af PKD, vil symptomer som hævede ben og mave påvirke livet for patienterne. Så behandlinger, der kan løse hævelse i benene og maven er nødvendige.

Som PKD normalt udvikler sig langsomt, udvidede nyrecyster erstatte væv nyrefunktion gradvist. Følgelig polycystisk nyresygdom udvikler sig i trin 3, trin 4 eller trin ende, så at en række problemer.

Hævelse af ben og mave er mere tilbøjelige til at være forbundet med overdreven væskeophobning i disse regioner, protein tab og dilaterede nyrecyster.

Som nyresygdom udvikler sig til slutstadiet eller moderat, nyrer mister deres evne til at bestemme mængden af ​​væske, der skal tilbageholdes i kroppen, så at en stor mængde af væske akkumuleres i kroppen og forårsager betændelse.

Med væksten i nyre cyster, kan nyre filtrering struktur blive beskadiget. Derefter er de i stand til at holde næring og andet protein i kroppen. For meget protein kan medføre tab af lavt osmotisk tryk af plasmaproteiner, fastholde mere flydende i visse regioner, herunder ben og mave.

Endvidere oppustet mave er et typisk tegn på stor nyrecyste. Fordi nyrerne er placeret i den nederste del af maven, kan forstørrede nyrecyster forårsage mave oppustethed og store mave direkte

I lyset af disse grunde, tager vi et kig på følgende flere metoder, der kan hjælpe behandle disse to symptomer.

- Begræns dit indtag af væske og natrium

- Udvikle en plan for lav-protein kost, men tage protein af høj kvalitet

- Tager diuretika, ACE-hæmmere, ARBs eller andre medikamenter

- Reduktion af de dilaterede nyrecyster ved at øge permeabiliteten af væggene og forårsager cystisk væske reabsorption Sac

Disse er blot nogle af de generelle metoder, der kan hjælpe med at administrere hævede ben og mave PKD patienter. Den detaljerede plan for behandling bør afhænge af patientens tilstand sygdom. Derfor, for at få personlig behandling indstilling, kan du bede hjælp fra læge online eller e-mail til kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert