2014年9月11日星期四

Overlevelse på 15 procent nyrefunktion hos nyresvigt

Spekulerer om overlevelse på 15 procent nyrefunktion i nyresvigt? Du kan finde flere nyttige oplysninger i denne tekst. Foretrækker at tale direkte? Chat med vores online læge nu for gratis rådgivning.

Hvor alvorligt er 15 procent nyrefunktion i nyresvigt?

En person med denne diagnose har udviklet sig til stadie 4 CKD med alvorlig nedgang i nyrefunktionen. Som nyre kapacitet falder, affald ophobes i kroppen, der forårsager symptomer såsom træthed, højt blodtryk, kvalme, appetitløshed, åndedrætsbesvær, osv venstre ubehandlet, patienten har til at starte dialyse i den nærmeste fremtid.

Hvad er overlevelsesraten for 15 procent nyrefunktion i nyresvigt?

Faktisk er der ikke et konkret svar på dette spørgsmål, da den forventede levetid afhænger af mange faktorer som patientens alder, sygehistorie, co-eksisterende sundhedsmæssige spørgsmål, der blev vedtaget behandling og generelle helbredstilstand. At få et nøjagtigt svar på din sag, bliver du bedt at kontakte os på kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter. Vores nyre eksperter vil gøre en personlig analyse og svare dig hurtigst muligt.

Én ting er sikker, at en person med 15 procent nyrefunktion i Nyresvigt kan leve et normalt, lang levetid på betingelse af, at han eller hun kan træffe rettidige og systematisk behandling. Behandlingen bør arbejde for ikke kun fjerne symptomerne, men også behandle sygdommen fra roden. Du kan tale med din læge om en sådan form for mulighed.

I Kina har en holistisk tilgang er kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy blevet klinisk bevist ganske effektiv i behandling af stadie 4 nyresvigt. Dette middel kan forebygge sygdommen stadige progression og i høj grad øge nyrefunktionen. Både patientens livskvalitet og levetid kan forbedres betydeligt. At lære flere detaljer, kan du klikke her.

没有评论:

发表评论

Online Expert