2014年9月8日星期一

BUN 53 og kreatinin 5.0 i FSGS Er der nogen kur

"Jeg er blevet diagnosticeret af carbamid 53 og kreatinin 5,0 i FSGS. Kan du fortælle, om der er nogen kur for min sygdom eller ej? Har du brug for jeres hjælp. "Som svar på denne forespørgsel, vi leverer forklaring nedenfor. Læs videre for at lære mere. Eller chatte med vores online læge til gratis rådgivning.

Hej Sir eller Fru, tak for din høring os. Ifølge din beskrivelse, lever du med BUN 53 og kreatinin 5,0 i FSGS. Diagnosen angiver, at du er nået til fremskredent stadium af nyresygdom med alvorlig nedgang i nyrefunktionen.

På nuværende tidspunkt er der stadig ikke er endnu en kur for din sygdom. Men medicinsk behandling er til rådighed til at arbejde for at forebygge sygdommen videre forværring og undgå nyresvigt eller dialyse. Urtemedicin kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er netop sådan form for mulighed. (Du er inviteret til at tjekke detaljeret video introduktionen)

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en holistisk tilgang for BUN 53 og kreatinin 5,0 i FSGS. Det kan ikke kun arbejde for at lindre symptomerne, men fungerer også til at reparere beskadigede nyrer samt genoprette nyrefunktionen. Med nyrer arbejder bedre og bedre, kan forhøjede niveauer normaliseres naturligt.

Hvis du eller nogen du kender lider af en nyresygdom, og ønsker at få vurderet for Micro-kinesisk medicin, kan du kontakte os på nyre-support@hotmail.com med dine testrapporter eller detaljerede oplysninger sygdom som din alder, sygehistorie, aktuelle nyre funktion, der blev vedtaget behandling og generelle helbredstilstand. Vores nyre eksperter vil analysere det og svare dig hurtigst muligt inden for 24 timer. Stadig har noget uklart? Du er velkommen til at lade os vide. Det er vores fornøjelse at dele nyttige oplysninger. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert