2014年9月30日星期二

Hvad forårsager nyrerne at svigte, og hvad der kan gøres for at stoppe progressionen

Nyre, som et af de vigtigste organer i vores krop, spiller en vigtig rolle i at bevare vores sundhed. Det kan ikke kun hjælpe os med at fjerne affaldsstoffer i stofskiftet, men kun har tæt samarbejde med urinvejene og det metaboliske system. Men nu flere og flere mennesker er diagnosticeret med CKD er en fremadskridende tab af nyrefunktion forekommer. Så hvad der forårsager nyrerne at svigte, og hvad der kan gøres for at stoppe progressionen? Dernæst henvises til følgende.

? Hvad kan forårsage nyrerne til at mislykkes?

Bortset medfødt defekt og arv, der er mange faktorer, der kan forårsage nyrerne til at mislykkes, såsom højt blodtryk, diabetes, livsstil usunde slutter stofmisbrug, ofte indeholde urin, drikker lidt vand , spise for meget salt, drikker te efter at have drukket og så videre.

Hvad kan du gøre for at stoppe progressionen af ​​nyrerne svigter?

Årsag nyrerne svigter, må vi være meget opmærksomme på disse faktorer og undgå at beskadige nyrerne. Men hvis du er en patient med nyresvigt, den første ting for dig er at stoppe progressionen af nyrerne svigter. Først er der behov for styring af dens komplikationer. For det andet, er det også vigtigt at ændre din livsstil. For det tredje, er det også nødvendigt at træffe foranstaltninger til at forbedre nyrefunktionen. Når det kommer til at håndtere komplikationer og forbedre nyrefunktionen, "fire" én "," behandling er en god mulighed for dig. Blandt denne behandling, kan vores Micro-kinesisk medicin Osmotherapy at beskytte dine nyrer og forbedre nyrefunktionen. Desuden kan vores fodbad terapi, kinesisk medicin og Mai-Kang oral sammensætning hjælpe med at administrere komplikationer. Hertil kommer, at hvis det er nødvendigt, kan vi også vælge en eller flere af vores syv behandlinger af traditionel kinesisk medicin som adjuverende behandling.

Nu D Har du kendt? Være årsagerne til nyrerne svigter og stoppe progression trin. Hvis du ønsker at vide vores særlige behandlinger, vi inviterer dig til at sende en mail til kidney-support@hotmail.com, og vi vil svare så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert