2014年9月2日星期二

Sådan lavere kreatinin 6 i arthritis problem

Gigt er en autoimmun sygdom, featured med ledbetændelse. I mellemtiden kan det også omfatte mange andre dele af kroppen. Når nyrerne er involveret, kronisk nyresygdom (CKD), er resultatet. Når nyrerne ikke fungerer godt, høj kreatinin forekomme.? Kreatinin Hvordan til at tabe 6 i gigt problem?

Kreatinin 6 gigt

Immunsystem er en kraftfuld kropsbeskyttelse. Det kan beskytte kroppen fra skadelige stoffer ud til at forblive raske. Men i arthritis, immunsystemet angriber kroppens celler og væv for fejl. Når nyre celler og væv påvirkes, forårsager betændelse i nyrerne. Hvis betændelse ikke kan ophæves, forårsager progressiv nedgang i nyrefunktionen. Hvis nyrerne ikke fungerer godt, vil høje niveauer af affaldsstoffer og giftstoffer ophobes i blodbanen. Hvis ja, høj kreatinin forekomme. Kreatinin 6 er forbundet med meget svær nyreskade.

Hvordan lavere kreatinin 6 i gigt?

For at sænke kreatinin 6 i arthritis, en vigtig del af behandlingen er at genoprette den beskadigede nyre struktur og forbedre nyrefunktionen. Hvis nyrerne kan arbejde mere effektivt, vil mere kreatinin blive fjernet fra kroppen. Derfor vil kreatinin blive reduceret, og i det væsentlige fuldstændigt.

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen bliver mere bekymret med patienterne emne artrit patienter med kreatinin 6.A som den direkte årsag til fald i nyrefunktionen er betændelse i nyrevæv, det første skridt i behandlingen er at undertrykke inflammation og gigt kontrol effektivt. du kan stoppe yderligere skade på nyrevæv.

Da nyreskader primært er blevet dannet for lavere kreatinin 6, skal patienterne have en behandling for at genoprette skadede nyrevæv og forbedre nyrefunktionen. Hvis nyrerne kan arbejde mere effektivt, vil mere affald fjernes fra kroppen. Hvis ja, reduceret creatinin 6 er fuldstændigt og fundamentalt.

For at nå målene for tidligere behandling, kombinationsbehandling og immunterapi Osmotherapy Micro-kinesisk medicin anbefales til patienter med kreatinin juni arthritis behandling.

Nævnt ovenfor om hvordan man kan sænke kreatinin, når du er på peritonealdialyse? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre rådighed alle de oplysninger, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert